10 Numara 5 Yıldız Neden Yok? Erken Final Mi Yapıyor


Güncelleme: 21 Ağustos 2017 : 15:57
1

Fox Tv’nin yeni eğlence ve yarışma programı 10 Numara 5 Yıldız neden yok? İlker Ayrık’ın sunuculuğunu üstlendiği program neden final yaptı? Başka kanala mı geçti? tüm bu soruların yanıtına haberimizin devamında yer verdik. 

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Mürsel karakteriyle tanınan ve Kanal D ekranlarında uzun yıllar devam eden Ben Bilmem Eşim Bilir Yarışma programının sunuculuğunu üstlenen İlker Ayrık bu defa istediği başarıyı yakalayamadı. Kısa süre önce Fox Tv’de başlayan 10 Numara 5 Yıldız isimli yarışma programı reyting kurbanı oldu. Stok bölümlerde yayınlandıktan sonra program kaldırılacak.


10 Numara 5 Yıldız Yarışma Formatı ve Başvuru Şartları Neler?


Sunuculuğunu renkli karakteri ve sempatik tavırları ile tanınan İlker Ayrık’ın yaptığı çocukların yeteneklerini sergiledikleri program 10 Numara 5 Yıldız’ın ekran macerası son buluyor. Bir türlü beklenilen reyting seviyesine ulaşamayan programın final yapmasına karar verildi. Fakat İlker Ayrık Fox Tv’de yayınlanan Eyvah Düşüyorum adlı programı sunmaya devam edecek.

Fox Tv ile anlaşması devam eden İlker Ayrık’ın kendi yetiştirdiği oyuncu adaylarıyla hayata geçirmeyi düşündüğü bir skeç programı olduğu söyleniyor.

1979 yılında dünyaya gelen İlker Ayrık, oyuncu, sunucu ve yönetmen kimliklerine sahiptir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Geniş Aile, Seksenler dizilerinin yanı sıra Çakallarla Dans film serilerinde rol almıştır. Birçok dizi ve kanal programlarında yer alan oyuncu ve sunucu son olarak 10 Numara 5 Yıldız programını sunmaktadır.

10 Numara 5 Yıldız isimli yarışma programı devam etmeli mi sizin düşünceleriniz nelerdir?


Adını Sen Koy 2017-2018 Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?


Ne Seninle Ne Sensiz Yeniden Başlayacak mı?


 

Comments are closed.