24 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları-Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:54
2

24 Ekim salı günü 2 yeni dizi ekran macerasına başlıyor. Tabi 24 Ekim salı reyting sonuçlarına etki eder mi bilinmez. Ama dizilerin tanıtımlarına baktığımızda 2 güçlü projenin Salı gününün reyting kapışmasına dahil olduğunu söyleyebiliriz. Çok zorlu bir salı günü ile karşı karşıyayız. İşte 24 ekim 2017 salı reyting sonuçları, analizi ve yorumları. Günün dizileri hangileri? 24 Ekim Salı akşamı ekranlarda olacak olan diziler şu şekilde; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın(Yeni Dizi), Klavye Delikanlılar, Tutsak, Ufak Tefek Cinayetler(Yeni Dizi). Farklı türlerde tam 5 dizi 24 ekim salı akşamı seyirci ile buluşacak. Peki diziler hangi türlerde  ekranlara gelecek.

24 Ekim Salı reyting sonuçlarında tam 5 dizi kıyasıya yarışacak. bunların iki tanesi yeni dizi olacak. Kadın dizisi dram türünde ekranlara gelirken , Ufak Tefek cinayetler ise Dram-polisiye-suç türünde ekranlara gelecek. Günün diğer dizilerinden Eşkiya  Suç, Aksiyon, Aşk, Aile türünde, Klavye Delikanlıları Komedi, dram, polisiye türünde ve son olarak Tutsak ise Dram türünde ekralara gelecek.

Diziler kategorize edersek Kadın ve Tutsak dizileri aynı kategoride yer alırken diğer diziler aynı tür içerisinde farklı segmentlerde karşımıza çıkıyor. Örneğin polisiye türünde Klavye Delikanlıları ve Ufak Tefek Cinayetler yer alırken bunlardan Klavye Delikanlıları daha çok komedi dizisi türünde yer alıyor. Aslında 4 farklı kategoride 5 dizinin reyting rekabetini izleyecez.

24 Ekim 2017 Reyting Sonuçları

Resmi sonuçlar 10:00’da açıklandığında haberimize eklenecektir. Bizi takipte kalın. Kadın dizisinin aldığı reytinglerden dolayı oldukça ilgi çektiği dikkatlerden kaçmadı. Bakalım KAdın dizisi bu başarısını önümüzdeki haftalarda da sürdürebilecek mi?

TOTAL SONUÇLAR

AB

ABC-1

Comments are closed.