28 Eylül 2017 Perşembe Reyting Sonuçları! Siyah İnci Dengeyi Bozdu Mu


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:04
1

Ver Elini Aşk, Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar ve yayın hayatına 28 Eylül’de başlayan Siyah İnci dizlerinin reyting sonuçları nasıl? Siyah İnci dengeleri bozdu mu? Beklentileri karşıladı mı? İşte ayrıntılar.

Star TV’de 28 Eylül cuma günü ilk bölümü ile ekran macerasına başlayan Siyah İnci dizisi reytinglere nasıl başladı? Uzun zamandır tanıtımı yapılan ve merak edilen dizi nasıl bir başlangıç yaptı? 28 Eylül Perşembe ekrana gelen 4 dizinin reyting analizi ve yorumlarını sizlerle paylaşacağız.


Siyah İnci Defne Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Geçtiğimiz hafta Perşembe akşamı zirvenin sahibi, başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz‘in rol aldığı Bizim Hikaye dizisi olmuştu.  Ver Elini Aşk dizisi ise geçtiğimiz hafta 5.08 reyting oranı ile 2. sırada yer alırken onu Kanatsız Kuşlar dizisi takip etti.

Başrollerinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın yer aldığı Star TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Siyah İnci ilk bölümü ile büyük ilgi gördü.

Dizinin izlenmesinde en büyük etkeninHande Erçel olduğunu düşünüyoruz. Hande Erçel geniş hayran kitlesine sahip bir oyuncu olduğu için dizi onun sayesinde daha çok izleniyor.

Kanal D’nin komedi ağırlıklı dizisi Ver Elini Aşk bu haftada merakla izlenmeye devam etti.  Fakat biz dizinin akıbetini pek parlak görmüyoruz. Çünkü yeni diziler başladıkça eski dizilerin reyting oranları hızla düşüyor. Biz Siyah İnci dizisinin iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

Biz önümüzdeki haftalarda reyting sıralamasının Siyah İnci, Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar ve Ver Elini Aşk şeklinde olacağını tahmin ediyoruz. Sizde tahminlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Siyah İnci dizisi ilk bölümü ile kötü bir başlangıç yaparak 12. sırada yer aldı. 3,20 lik reyting puanı ile totalde kötü bir oran aldı. Zirvenin kapışması ise Bizim Hikaye ve Kanatsız Kuşlar arasında devam ediyor.

28 Eylül 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Comments are closed.