30 Nisan Pazar Kısmetse Olur Varmı Yokmu Khk İle Yayından Kaldırıldı mı?


Güncelleme: 30 Nisan 2017 : 02:15
3

Olağanüstü Hal kapsamında yayımlanan Khk bildirimi ile evlilik programları ile arkadaşlık için yapılan program formatları yasaklandı. Kanal D Kısmetse Oluru dizi formatında olduğunu ve yarışmacılarında oyuncu olduğunu söyleyip kaldırılmasına engel olmaya çalışsa da bir işe yaramadı.

Kısmetse Olur bu Kanun hükmündeki kararname ile tamamen yayından kalmış oldu. Khk ile evlilik programı olarak kabul edilen Kısmetse Olurun yayın hayatına son verildi. Yapımcı Haluk Şirin attığı twit ile daha eğlenceli programlarda görüşmek üzere Kısmetse Olur yayından kaldırıldı dedi..

Cumartesi akşamı 23.45 de Hafta finali yayınlanması gerekirken akşam üstü çıkan Khk sonucu yayınlanmadı ve hayranları ekranda programı göremeyince şaşırdı kaldı. Sitemizde yorum kısmına yorumlar yağdıran ziyaretçiler Kısmetse Olur bitti mi olağanüstü halden dolayı kaldırıldı mı Kısmetse Olurda mı Khk ile kalkarmış arkadaş gibi mesajlarla tepkilerini dile getirdi..

Lütfen sizde Kısmetse Olur Varmı Yokmu Khk İle Yayından Kaldırıldı mı? konumuza yorum ve görüşlerinizi yazınız. Şimdiden teşekkürler.

3 YORUMLAR

  1. Biz kismetse oluru çok seviyoruz lütfen kismetse olur yayından kaldırılmasın biz bu proqramı severek izliyoruz

Comments are closed.