8.Gün Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 23:30
1

Ay Yapım’ın Atv için özel olarak hazırladığı 8. Gün isimli diziyle ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor. Sıra dışı senaryosu ve sağlam oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizinin seti nerede kuruldu? 8.Gün dizisi nerede çekiliyor dizi seti nerede? Beğenerek izlenilen dizilerin tüm ayrıntıları diziseverler tarafından her zaman merak edilmiştir. 8.Gün isimli dizi de sezonun iddialı projelerinden olamaya aday bir yapım. Dizinin takipçileri 8.Gün dizisi nerede çekiliyor sorularına yanıt aradı. Bizde sizler için 8.Gün nerede çekiliyor dizi seti ile ilgili bilgileri araştırdık.


8. Gün Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular Kim Kimdir


8.Gün dizisi nerede çekiliyor dizi seti nerede konusuna girmeden önce dizinin konusu üzerinde biraz duralımAselsan mühendislerinin şüpheli ölümlerinin ardında gizlenen sırlar yıllardır tolum tarafından tartışılmış araştırılmış fakat bir türlü açığa kavuşamamıştır. Yeni fikirleri, buluşları ve icatları olan başarılı Aselsan Mühendislerinin intihar yada kaza süsü verilen esrarengiz ölümleri ilk kez dizi projesi olarak ekrana gelecek. 8.Gün isimli dizide Burcu Biricik’in canlandırdığı Bahar karakteri annesinin şüpheli ölümünün peşine düşecek ve sır perdesini ortadan kaldıracak.

8.Gün Dizisi hem aksiyon hem politik konusuyla dikkat çekerken diğer bir konu olan 8.Gün dizisinin nerede çekildiği ise büyük merak konusu oldu. Çalışmaları tüm hızıyla devam eden 8.Gün dizisinin çekimleri kısa süre içinde tamamlanacak. En geç Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan dizi için geri sayım başladı.

8.Gün Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

8.Gün dizisi nerede çekiliyor sorularına yanıt arayan takipçiler için yaptığımız araştırmalar neticesinde dizinin İstanbul’da çekilmeye başladığını söyleyebiliriz. İstanbul’un çeşitli semtlerinde kurulacak setlerde çekimler devam edecek. 8.Gün dizi setinin tam adresini en kısa zamanda paylaşacağız.

8.Gün dizisinin nerede çekildiği hakkında bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz. 

Comments are closed.