Savaşçı Dizisi 2017-2018 Sezonu Ne Zaman Başlayacak? Savaşçı 2. Sezon Ne Zaman?


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 11:47
9

Fox Tv ekranlarının başarılı dizisi Savaşçı, ikinci sezona ne zaman başlayacak? Savaşçının ikinci sezonu ne zaman başlıyor? Savaşçı 2017-2018 sezonu ne zaman başlayacak?

Berk Oktay, Murat Serezli, Fırat Albayram, Uğur Biçer gibi birbirinden ünlü oyunların başrolü paylaştığı dizi ilk sezonunda büyük ses getirdi. Pazar akşamları yayınlanan dizi, reytinglerde de büyük bir başarı sağladı. Bu yüzden dizi ikinci sezon onayını da aldı.

Savaşçı dizisinin ikinci sezonuna başlangıç zamanı olarak Eylül ayı düşünüldü. Yeni sezonda diziler genel olarak Eylül ayında başlıyordu. Bu nedenle Savaşçı dizisinin ikinci sezonunun da 17 Eylülde başlayabileceği iddia ediliyor.

Savaşçı dizisi Pazar günleri reyting sıralamasında ilk 3’te yer alıyor. Bu nedenle dizi çok kolay bir şekilde ikinci sezon onayını da aldı. Birçok dizinin piyasada tutunamayıp final yapmak zorunda kaldığı dönemde Savaşçı dizisi başarısını hızla arttırdı.

Savaşçı dizisi yeni sezon tanıtım fragmanı da yayınlandı. Sizler için tanıtım fragmanını da haberimizin sonuna ekliyoruz.

Savaşçı dizisinin yeni bölümleri 11 Eylül’de izleyici karşısına çıkmaya başlayacak. 11 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanmaya başlayacak olan dizi eğer bir aksilik olmazsa Pazartesi akşamları yayınlanmaya devam edecek.

Savaşçı İkinci Sezonda Katılan Oyuncular Kimler? Savaşçı 2017-2018 Oyuncu Kadrosu

https://www.youtube.com/watch?v=j81koQwu7NI

9 YORUMLAR

  1. Arkadaslar ben savascida yeni sezon bolumune figuran olarak rol aliyorum
    Merak etmeyin dizi tam kadroyla eylulun 17 civarinda ekranlarda olacaktir.
    Birde boşuna beklemeyin mert kilic ve mehmet korhan firat maalesef dizimizde olmayacaktir

  2. Diziye mehmet korhan firat ve mert kilic yer alir insallah onlari cooooooooooooook ozledim.Canlarim ya..!

  3. az zaman içerisində hamının rəğbətini qazandı.həqiqətən maraqlıdır.Bu diziyi çox sevirəm

  4. Ben kısa zamanda bu diziyi çok sevdim ama bu kadar kısa zamanda sezon finali yapmasına da şaşırdım. Oyuncular diziye çok yakışıyor bence eğer değişirse bu atmosferin yakalanamiyacagini dusunuyorum. Ü kadro süper sezon finali çok erken oldu zaten yeni bi diziyi.

Comments are closed.