Adı Zehra Dizi Müzikleri Çalan Şarkı Türküler


Güncelleme: 22 Aralık 2017 : 23:59
3

Çok yakında Fox ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Adı Zehra dizisi müzikleriyle de ses getirmeyi başardı. Adı Zehra dizi müzikleri çalan şarkılar ve türküler hakkında tüm gelişmelere haberimizden ulaşabilirsiniz. Kadrosunda Zeynep Çamcı, Ali Can Yücesoy ve İnanç Konukçu’nun yer aldığı Adı Zehra dizisi 2018 sezonunda ekrana gelecek. Taner Akvardar’un yönetmenliğin üstlendiği, Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren, Rana Namatlıoğlu’nun senaryosunu birlikte kaleme aldığı dizi hikayesiyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.


Adı: Zehra Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri Tam Liste


Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizinin genel konusu: Almanya’nın Frankfurt semtinde tutucu ve geleneksel bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen Zehra 22 yaşındadır. Almanya’da yoksul, muhafazakar ve bağnaz bir ailede yetişen Zehra’nın İstanbul’a kadar uzanan hayat hikayesi etkileyici bir senaryoyla izleyiciye aktarılacak. Zehra’nın Almanya’dan İstanbul’a uzanan sırlarla dolu yaşam öyküsü çok yakında Fox Tv’de.

Dizinin başrol oyuncusu Zeynep Çamcı son olarak Kara Yazı dizisinde rol almıştır. Fakat dizi düşük reytinglerden dolayı erken final yapınca Zeynep Çamcı kısa süreliğine ekranlardan uzak kalmıştı. Ünlü oyuncunun hayranları Adı Zehra dizisiyle tekrar kamera karşısına geçen Zeynep Çamcı’yı tekrar ekranlarda gördüğü için oldukça heyecanlı.

Etkileyici senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Adı Zehra dizi müzikleri çalan şarkılar ve türküleri dizi yayınlanır yayınlamaz sitemizde yer alacaktır.


Adı Zehra Beni Vur ( Bir İnce Pusudayım) Şarkısı Ve Sözleri<<<tıkla


Adı Zehra Beni Vur Şarkısı Ve sözleri

Bir ince pusudayım
Yolumun üstü engerek
Bir garip akşamdayım
Sırtımı gözler tüfek

Ben senin sokağına
Ulaşamam dardayım
O mazlum gözlerine
Bakamam firardayım

Oysa ben bu gece yüreğim elimde
Sana bir sırrımı söyleyecektim
Şu mermi içimi delmeseydi eğer
Seni alıp götürecektim

Beni vur beni onlara verme
Külümü al uzak yollara savur
Dağılsın dağlara dağılsın bu sevdamız
Ama sen ağlama dur

Bir ince pusudayım
Bu gece zehir zemberek
Bir yolun sonundayım
Sessizce tükenerek

Ah senin ellerine
Uzanamam yerdeyim
O masum hayallere
Varamam ölmekteyim

Comments are closed.