Adını Sen Koy 166.-170. Bölüm TÜYOLARI (8-12 Mayıs) Neler Olacak?


Güncelleme: 14 Mayıs 2017 : 12:38
18

Merhaba sevgili Adını Sen Koy dizi takipçileri. Yeni bir haftada yine sizlerle dizimizin özetleri ve tüyoları ile karşınızdayız. Adını Sen Koy 166.-170. Bölüm TÜYOLARI (8-12 Mayıs) Neler Olacak? konumuza gösterdiğiniz ilgi ve alaka için, ayrıca yorum ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Son haftada dizimiz hız kazandı biraz. Alevin başına gelenler biraz izleyenleri mutlu etse de daha zor duruma düşmesini bekleyenlerde oldukça fazlaydı. Hilmi Yılmaz Alevi yaptıkları ortaya çıkmasın diye öldürmek isterken Ömer ise kendini birden bire Alevin kurtarıcısı rolünde bulacaktır.

Aslında bu durum yabancı olduğumuz bir konu değil. Çünkü Ömer Alevi duygusal olarak sevmese de sonuçta aynı evi paylaştığı için ona bir zarar gelmesinin kendisine zarar gelmesi olarak nitelemekte bir nevi onun koruyuculuğunu da yapmaktadır. Her nekadar Alev Zehra için ölümcül planlar yapsa da Ömer bu yaşananların çogundan habersizdi.

Değerli okurlarımız, Adını Sen Koy 166.-170. Bölüm TÜYOLARI (8-12 Mayıs) Neler Olacak? neler yaşanacak konusunda detaylı tüyolarımız elimize ulaştıkça sizlere yazacağız. Ancak herşeyden önce yakında bir evlilik teklifinin geleceğini müjdeleyelim. Sezon finali öncesinde Ömerin Zehraya yapacağı teklif şimdiden merak konusu oldu. Umarız güzel ve unutulmayacak sahnelerle bir teklif gelir Zehraya.

Tüyo-1: Alevle Hilmi’yi yanyana gören Ömer nasıl bir tepki verecek? Umarız Pazartesi “Alev neden gittin ya sana birşey olsaydı” demez. Sizce der mi? Hilmi amca kötü bir insan der mi? Alev’in yalanlarina inanır mı? Çünkü Alev sürekli kedi gibi dört ayak üstüne düşen bir karakter. Ömer önce kızdı sonra peşine koşturuyor, onun başına bir şey gelmesini istemiyorum. Tabiri caizse Ömer Alev’i koruma iç güdüsü ile hareket ediyor. Alev’in sürekli kendini fasulye gibi hissetmesine neden oluyor. Pazartesi günü bu sahneye ati bir sürpriz yaşanabilir.

Tüyo 2: Bir tarafta ördüğü kalın duvarları bugüne kadar sürekli olarak tahkim eden; ancak ben eski Zorba Ömer değilim artık, senin için seninle birlikte bütün duvarları yıkıyorum, sen olmadan başaramam diyen Ömer mi gelecek? Sezon Finaline doğru Ömer’de birdeğişiklik olacağına dair bir duyum aldık.

Tüyo 3: 

Tıklayın >>> Adını Sen Koy 8-9 Mayıs Tüyoları ve Özetleri? 166-167. Bölümlerde Ne Olacak?

Yeni tüyolar geldikçe konumuzu güncelleyeceğiz. Lütfen sizlerde yorum ve görüşlerinizi aşağı yazınız. Şimdiden teşekkür ediyoruz..

18 YORUMLAR

  1. Azerbaycandan her kese selamlar hər gün hər kəs merakla izliyor bu dizini hər kesde çox seviyor.Arkadaşlar sizde bu kadar gerilmeyin sonuçda bu bir dizi ve hayatda kötülərin yapdıkları nasıl gec çıkıyorsa ortalığa dizide de öyle bi gün sinsi yılan alevin yapdığı kötülükler onsuzda ortaya çıkacak .Bizim için dizilerin en güzeli adını sen koy ömerle zehra ise en başarılı oyuncuları

  2. bencede omere bi renk galmish cunku omerin tarzi tamaman deyishmish pembe mor beyez takimla giyor artik .

  3. Men bir şeyi başa düşmedim baş rolde Alevmi yoksa Zehrami oynuyor . Ömer neden Alevi merak ediyor onun nasil biri olduğunu görmüyormu azeri kardeşlerin çoxu bu dizi artik ser etmiyor . Alevi artiq baş rol yapdiniz yeter ya bu nasıl bir şey . Ömer Alevin yaptiklarini öyrenmeli onun cezasını vermeli

  4. Ya ben eski bölümlerde o kadar heyecanla izliyorum ki hergün işlerimi diziye göre ayarlardim yemegimi dizi baslamadan once yapardim seyahat edeceğim zamanı bile hafta sonuna denk getitirdim bu kadar severek heyecanla izlediğim güzelim diziyi berbat hale getirdiler artık izlemiyorum bile …

  5. Sakin sezon finali falan yapmayin.final yapip bitirmelisiniz.surekli ayni entrikalar.hic bir sey yok.mutlaja bitirin.

  6. Biktik 4 gozle senaristin gitmesini bekliyoz umarim senarist gider ve kotulerinide goturur bu dizi bastan assa alev hilmi baska bisey yok oldu yerdesayo omer zehra 81bolumde da evinde bundan daha yakinlardi simdi ayni ik arkadas gibi senarist bozuntuzu ve tr1 kanali sizi kiniyorum sadecekotuluklere yer veriyosunuz ya diziyi bitirin yada senarist alev mehtap hilmi beton ciksin yoksabosuna sezon finali yaparsiniz kimsenin sabri kalmadi

  7. ARTIK BİRAZ DAHA İLERLEME BEKLİYORUZ…YERİNDE SAYIYOR HERŞEY…EN AZINDAN ŞU YEMEK OLAYI GERÇEKLEŞSİN ARTIK

  8. ARTIK İLERLEME BEKLİYORUZ..EN AZINDAN ŞU YEMEK OLAYI GERÇEKLEŞSİN ARTIK

  9. Ömer alevi kurtarir alev de Ömer istifade eder Zehraya diyer ki Ömer benimle yaşamaq isteyir . Peki bu alevin yaptiklarin Ömer bilmeyecek di bu nasil bir dizi Allah aşkına bizi aptal yerine qoymayin Ömer her şeyi öyrenmeli Alevide evden kovmali ey Zehra ömerde gitdi alev pisliyin yanina

  10. SON …
    162.bölüme kadar en çok akılda kalan kapak sayfası:
    Dizinin Adı:ADINI ENTRiKA KOYDUM Başroller: ALEV, MEHTAP, HİLMİ YILMAZ Yardımcı roller : ÖMER, ZEHRA Konusu : KÖTÜLERİN ZAFERİ Anadüşünce:İYİ OLMAK, İYİLİK, DÜRÜTLÜK BU DÜNYADA GEÇER AKÇE DEĞİL Ne Öğrendik!:Nasıl entrika çevrilir, nasıl yuva yıkılır, nasıl yalan söylenir, nasıl adam kaçırılır, saman altından nasıl su yürütülür Daha Başka: Aynı evde olup da 162 bölümde konuşamayan, birbirlerinin adını söylemeyen, bön bön bakan ama entrikaları göremeyen akıllı ama senarist sayesinde aptal konumuna sokulan baş rol oyuncusu(oyuncuları) nasıl olunur.
    Dizinin Fatura Adresi: İzleyiciler ve Başrol Oyuncuları
    Faturayı Kesen : SE-NA-RİST

    GELELİM SEZON FİNALİ VEYA 2.SEZONA:
    “ Yemek, evlilik teklifi, seni seviyorum “ bu sezon beklemeyin.Mutlaka başka uyduruk senaryoyla baltalar beklentileri.Yoksa 2.sezon ne ile dolduralacak
    Tekrarlıyorum.bu senaristten çok bir şey beklemeyin.1 verir 3- 4 alır, şaşırtır.nereden belli? Koca 162 bölümden belli.Bunların yazdığı senaryoda entrika bitmez.

    SEZON SONU KÜÇÜCÜK BİR BAL ÇALAR, DEVAMI HOOOP 2.SEZONA …

    EEE NE DEMİŞLER; PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBADAN BELLİ OLUR.

    GEÇEN 8 AY VE 163 BÖLÜMDE SENARİSTİ DAHA TANIYAMADIYSANIZ DAHA

    NE DENİRKİ. YANİ HİLMİ GİDER, ZİLLİ GELİR.MEHTAP GİDER. AFİTAP

    GELİR,ALEV GİDER YOOK YOOK GİTMEZ, ONA YARDIMCI ONUN GİBİ

    ENTRİKACI BİRİSİ GELİR. YOKSA YİNE UZUUUUUN BİR 200 BÖLÜM NASIL DEVAM EDECEK

Comments are closed.