Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti – 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları


Güncelleme: 30 Eylül 2017 : 00:04
82

Sizler için yeni sezonda bizleri neler bekleyecek, bu konuda kısa bir derleme yaptık. Adını Sen Koy 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları-181. Bölüm İpuçları?

Trt 1’in sevilen dizisi Adını Sen Koy sezon finali yaparak ekranlara kısa süreli veda etti. Dizi severler kısa süreli bir özlem çekeceklerdir. Özleminizi biraz olsun gidermek için gelecek sezon bizleri nelerin beklediğini sizlerle paylaşmak istedik.

Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finalinde birkaç sahne aslında Adını Sen Koy dizimizin 2. Sezonu için bize birkaç tüyo veriyor.


Adını Sen Koy 181-182-183-184-185. Bölüm Özet ve Tüyoları


Alev’in bıraktığı cd de neler var? Ne gibi süprizler bekliyor hepimizi. Alev, Ömer’e babanla aynı kaderi paylaştığında ne yapacaksın diyerek neyi kast etti?

Adını Sen Koy 2. Sezon Tüyoları;

Senaryo gereği Tahir Kervancıoğlu yani Ömer’in babası ile Hilmi Yılmaz’ın arasındaki en büyük sorun, Ömer’in annesine olan sevgisiydi.

Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri ve Tüyoları

Alev’in Ömer tarafından aforoz edilmesi Alev’e zor günler yaşatacak. Şirketten uzaklaşması, bazı parasal sorunları yaşamasına sebep olacak gibi görünüyor.

Adını Sen Koy 2. Sezon Tüyoları Devam Ediyor;

Muhtemelen yeni sezonda, Alev’in cd si gündemde olacak. Cd de neler var bilmiyoruz ama muhtemelen Alev, cd ile yine Ömer ve Zehra’nın mutluluğuna çıban olacak gibi görünüyor.

Ömer, sezon finalinde uçuruma düşmek üzereyken söylediği; “Seni Seviyorum” sözleri çok güzeldi. Ama hep zor durumda kalınca değilde daha güzel bir ortamda daha romantik bir şekilde olsa izleyici daha memnun olabilirdi.

Bu sanki, biraz zorlama, her ihtimale karşı ölürsem içimde kalmasın der gibi oldu bu aşk itirafı. Laf yerindeyse, Ateist birinin uçak düşerken korkuyla Allah’a inanıyorum demesi gibi bir şey.

Umarız yeni sezonda daha güzel bir ortamda daha güzel cümlelerle bu itirafını yeniler Ömer.

TÜYO 1 :

Yasemin, kimliğini yenilemek için gittiği nüfus müdürlüğünde, kimliğinin hemen çıkmayacağını, bunun yerine aile nüfus kaydını vereceklerini söyleyen memurun, teklifi üzerine aldığı kağıtta ablasının evli olduğunu görünce şok olur.

Zehra Kaya olan ablasını, Zehra Kervancıoğlu olarak okuyup, evlenme tarihini görünce şok olur. Ancak yeni sezonda bunu babasından önce Zehra ile paylaşınca, ablası ona tüm gerçekleri anlatır.

Yasemin, babasına hemen söylemese de bir süre sonra Salim’in bir konuda kendisine kızması üzerine bu gerçeği ağzından kaçıracak olan Yasemin, ablasının evli olduğu gerçeğini babası Salim’e istemeden de olsa söyleyince, işler karışacak.

 

TÜYO 2 :

Salim baba, önce Zehra’nın kim ile evli olduğunu ve ne zaman dan beri devam ettiğini araştırır. Ömer ile evliliğini, Nüfus Müdürlüğünden öğrenen Salim, kızına kendinden sakladığı bu gerçekler için sitem eder ve neden kendine yalan söylediğini öğrenmek ister.

Zehra ise açıklama yapmaz ve babasının kızmalarını sessizce dinler. Çünkü, ne olursa olsun babadan gizli olmamalıydı der ve hatasını kabullenir.

TÜYO 3 :

Alev, giderayak Ömer’e sunduğu cd herkesin dikkatini çeker. Alev, hangi gerçekleri saklıyordu cd de acaba?

Yoksa yine bir yolunu düşünüp, Ömer ve Zehra’nın arasını açacak bir şeyler mi vardı cd içinde?

Herkes bu konuyu merak ediyor. Çünkü Alev’in, Ömer’e söylediği sözler cd içeriğinin boş olmadığını, Ömer’e geçmişi ile ilgili olduğunu açıkça gösteriyor.

Hilmi Yılmaz’ın da önemli bir faktör olduğunu ve Ömer’e olan kininde, nefretinde, geçmişte yaşananların olduğunu çok rahat anlıyoruz.

TÜYO 4 :

Daha önce proje için Amerika’ya gitmiş olan ve orada işlerinin uzamasından dolayı kalan ve aslında diziden çıktığı söylenen Demir rolündeki Umut Aksoy’un, iş gereği ara verdiği, yeni sezonda dizimize geri döneceğini ve Leyla ile olan aşkının kaldığı yerden  daha güzel şekilde devam edeceğini, öğrendik.

Umarız, bu güzel birliktelik devam eder ve Leyla ile Demir aşkı sürer. Seviyeli ve duygusal insanların, gerçek aşkına ihtiyacımız var. Toplumca, o yüzden çok sevilmişti ikili.

TÜYO 5:

Ömer’in uçurumdan düşmek üzere iken ağzından çıkan Seni Seviyorum sözcüğü etkileyici olsa da yeni sezonda daha romantik bir sevgi itirafı bekliyoruz. Her ne kadar o an için güzel bir sürpriz olsa da Ömer, söylediği bu sözün arkasında duramazsa son anda ettiği laf pek işe yaramayabilir. Bakalım bu konuda neler yapacak.

TÜYO 6:

Zehra, Salim babadan habersiz evlendiği için kendisini çok suçlu hissedecektir. Geçtiğimiz sezonda da babasının sözlerine bu suçluluk duygusu yüzünden karşı çıkmayan Zehra, yeni sezonda babasının kızgınlığını geçirebilmek için boşanmayı bile deneyebilir. Ama artık Ömer buna izin vermeyecektir. Hem sevdiği kadını kazanmak hem de Salim babayı ikna edebilmek için çok uğraşması gereken bir Ömer bu sezonda bizleri bekliyor.

TÜYO 7:

Adını Sen Koy’un ikinci sezonu ile ilgili gelen önemli bilgilerden birisi de Beton ve Mehtap karakterinin rollerinin azaltılacağı şeklinde. Geçtiğimiz sezonda izleyicilerin büyük tepkisine neden olan bu iki karakter yeni sezonda ekranda daha az görülebilir.

TÜYO 8:

Adını Sen Koy dizisinin kanal değiştirmesi ile birlikte maddi sorunları da ortaya çıkabilir. Geçtiğimiz sezonda da anlaşması biten dizinin çekildiği konak bu sezonda değişebilir. Belki de Zehra ve Ömer’in yeni bir evi olur ve bu sezonda onları başka bir evde görürüz.

TÜYO 9:

Mert’in Zehra’ya olan ilgisi geçtiğimiz sezonda apaçık belliydi. Zehra’nın evli olduğunu ancak bunun sözleşmeli bir evlilik olduğunu öğrenen Mert, Zehra sevgisinden vazgeçebilir. Çünkü yeni sezonda diziye birbirinden güzel oyuncular dahil oluyor. Bu oyunculardan biri de Mert’in aşık olup diziye devam edeceği bir karakter olabilir.

TÜYO 10:

Yasemin’in nüfus müdürlüğünden belge almasıyla başlayan olaylar zinciri yeni sezonda da etkisini sürdürecektir. Çünkü nüfus belgesinde olan tek olay Zehra’nın evliliği değildir. Zehra’nın evlenmesinin yanı sıra abileri Sinan’ın da ismi burada yer almaktadır. Yeni sezonda Sinan karakteriyle bir isim de diziye dahil olabilir.

TÜYO 11:

Mert’in ilişki yaşayacağı kadın Mehtap’ın yerine gelen Buket karakteri olabilir? Siz Mert’le Buket’i yakıştırdınız mı? Sizce güzel bir ikili olurlar mı?

TÜYO 12:

Yeni sezonun en önemli gelişmelerinden birisi de Ayşe’den gelecek. Yeni sezonda Ayşe’nin güzeller güzeli bir bebeği olacak. Koray’la Yasemin evlendiğinde onların da bir çocuğu olabilir.

TÜYO 13:

Salim baba yeni sezonda iki kızını da evlendirdiği için yalnız kalabilir. Sevim karakterinin diziye girip girmemesi ise biraz da izleyicinin elinde. İzleyici yorumlarını dikkate alan ekip eğer Sevim’in girmesine yönelik yorumlar olursa diziye Sevim’i dahil edecektir. Ama yeni bir karakter de karşımıza çıkabilir.

TÜYO 14:

Duyumlarımıza göre Alev karakterinin çok tepki alması yapımcıları da düşündürüyormuş. Ömer ve Zehra’nın ilişkilerine sürekli onun karışması artık izleyicileri bunalttı. Alev’in yaptıkları herkesi çileden çıkarttı. Bu yüzden yeni sezonda dizide Alev olmayabilir. Ancak dizide eğer Alev de olmazsa kötü bir karakter kalmıyor. Bu nedenle Alev’den boşalan koltuğa mutlaka birisi oturacaktır. Dizilerde iyi karakterler olduğu kadar kötü karakterlerin de bulunması gerekiyor. Bu yüzden yeni bir kötü karakter daha ortaya çıktı denebilir.

TÜYO 15:

Yasemin’in üniversite sınavına girmesi de dizide önemli bir gelişmeydi. Ancak Yasemin’in üniversite kazanıp kazanamadığı henüz kesinleşmedi. Bu konudaki bilgilerimizi netleştirmeye çalışıyoruz.

TÜYO 16:

Dizideki Mert rolünü canlandıran Ali Oğuz Şenol’un diziden ayrılması diziyi etkileyebilir. Ama her oyuncunun çıkışı diziyi kötü bir şekilde etkilemiyor. Mert’in çıkışı belki de olayları renklendirecek.

TÜYO 17:

Adını Sen Koy yeni sezonunda Star Tv ekranlarında yayınlanacağı için bazı sahneleri tepki çekebilir. Çünkü daha önce TRT 1 ekranlarında yayınlandığında diziye oldukça dikkat ediliyordu. Ancak Star Tv’de aynı hassasiyet gösterilmezse Adını Sen Koy eski tadını bulamayabilir.

TÜYO 18: 

Adını Sen Koy dizisinin TRT 1 ekranlarından Star Tv’ye transfer olması özellikle yurt dışından diziyi izleyenlerin büyük tepkisine yol açtı. Yurt dışında bazı ülkelerde yalnızca TRT 1 ekranının izlenebiliyor olması dizinin sevenlerini düşündürüyor. Star Tv bu konuda bir adım atabilir.

TÜYO 19:

Dizinin yayın saati eski saatinden daha geri çekildi. Diziyi eski izleyici kitlesi izleyemezse ve yorumlarını iletemezse olaylar istenmeyen yönlere çekilebilir.

Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti-25 Mayıs Pazartesi

Ömer ve Zehra’nın ölümle burun buruna geldiği o elim kazanın ardından konakta bütün taşlar yerinden oynamıştır. Zehra ve Ömer’in aşk itirafından sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Alev nihayet konaktan ayrılmış, Müzeyyen de onun peşinden gitmiştir. Ömer kendisine gelen garip telefonlarla boğuşurken, bir yandan da Salim’i kollayarak Zehra ile buluşur. Peki gecenin karanlığında, bu patika yolda Zehra ve Ömer’in ne işi vardır, yoksa onları kötü bir sürpriz mi beklemektedir?

ADINI SEN KOY YENİ SEZON TÜYOLARI DEVAMI İÇİN TIKLAYIN >> Adını Sen Koy Yeni Sezon Tüyoları

Peki sizler yeni sezon için ne tür yenilikler bekliyorsunuz. Çıkmasını istediğiniz bir karkater var mı? Yeni sezonda beklediğiniz gelişmeler ve olaylar neler? Yorumlarınızla yönetmen ve senaristlere mesaj bırakabilirsiniz.

Not: Adını Sen Koy yazar kadromuza katilmak ister misiniz? >>> Tıklayınız

82 YORUMLAR

  1. Mereba ben elif Dubayda okuyorum.Ben adını sen koy dizisinden çok nefret ediyorum.TRT ekranlarından ayrılani çok iyi oldu.çok sevindim.Zehradan da çok nefret ediyorum.Inşallah ömerle Zehra boşansınlar.inşallah bi daha da gelmez geri.lütfen geri gelmesin trt ekranına????

  2. Adini sen koy dizisini çoook seviyoruz ailejek ,lütfen TRT-1 gorsedin ,çünkü biz Kazakistanda bakıyoruz,bizde StarTv yok !TRT’den gorsedin llluuuuuuttttttttffffffffeeeeeennnn!

  3. Merrhabalar bizler bu dizinin takipçisiz biran önce başlayacak derken saatleri bize uymuyor elli kişi adına konuşuyorum lütfen bizler çalıştığımız için yayın saati bize çok ters lütfen akşama alın diziyi izlerde izleyebilelim lütfen lütfen

  4. Adini sen koy dizinin Zehra ile Ömeriñ karakterini cok seviyorum onlar bir birleri ücin ýaratylmiş onlary seviyorum

  5. mem tùrkmenistandan adini sen koý bòlùmini çok sòýýyryn bu bólùmi trt 1galmagyny isteýuryn

  6. men Tùrkmenistanly adini sen koý trt1 de goýmagyñyzy sizden çok isteýyryn. Aýnagózel

  7. Kaliteli bir dizi.Bazı istisnalar dışında.Bu dönem beto,mehtap,sevim gibi karakterler dizi de sadece isim olarak kalmalı.Aldığı paralar yanına kar kalmış gibi görünen nazan diziye dönmeden ceza almalı.Alev artık vazgeçmeli ve yaptığı kirli işler ortaya çıkmalı pasif rolle devam. Mert diziye renk ve pozitif enerji veren bir kişilik zehraya bulaşmadan ömerin gerçek dostu gibi devam.Leyla artık mutlu olmalı. Ömer sevgiye dair söylemlerine sahip çıkmalı ikilem yaşamamalı.Zehra artık biraz daha sevecen olmalı robot gibi soğuk davranmaktan vazgeçmeli.. Babasına gerçeği söylemeli salih usta gerçekle yüzleşmeli. Koray ve yasemin fazla da gerekli değil ..Gelelim esas meseleye eskiye ait hayal götüntülerini defalarca ve dakikalarca göstermek seyirciye saygısızlık. Bakışarak geçen sahneleri uzatmak ta öyle..Seyirciye saygı şart.Saygılarımla

  8. Men azerbaycandan izleyirem Cox sevirem bu kinonu.Sebirsizlikle gozluyurdum bu kinonun baslanmasini.Kibodaki her kesi sevirem

  9. selam ben turkmenistanliyim nolur trt1 geri donsun dizimiz bizde star tv yok cok uzgunuz .Alisdik bu diziye ya cok severek izliyorduk keske yeniden trt1 yeniden geri donse.lutfen trt 1 de yayinlansin lutfen lutfeeeeeeeeeeeen

  10. Lüüüütfeeeeen yalvartorum sıze, adını sen koy trt1-e den gorkezın. Bız Türkmenıstanlıyız bızde starTv kanalı yok. Yoksa fark etmezdı hangı kanalda gorkezılsede. Trt1- den kaldırıp, stara gecırdıgınız ıcın sız çoook hemde çokkk ızleyıjılerı kaybedıjeksınız. Hemde üzülıjekler. Hemde suan üzgunız, bu gunden baslandı 2 sezon.((((((((( Amma yıne bısey yapsanızda olur kı. Stardan yayınladırılsın, amma yınede eskı saate trt1- de tekrar gorkezebılırmısınız? Lütfeeeeen yalwaryorus(((((((( nolur üzmeyın bızı. Bu kadar bekledıgımız 2sezonu, boşuna kalmasyn. Lüüüüüütfeeeeen. Çoook üzgunız hemde çööök((((((((

  11. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.men Azerbaycanan izliyirem erkan meriçe ve Hazal subaşina salamlar

  12. Evet adını sen koy dizisi trt ye yakışıyor ve aynı saatinde olsun cok severek izliyorum

  13. salm.men bakidan izliyirem.qaynanam bu dizinin xestesidi.ayin necesi ve saat necede baslayacaq.zehmet olmasa yazin.cox saqolun

  14. bu diziyi çookkkk seviyoruz ailecek izliyoruz zehra ve omeri çookkkkkkk seviyoruz herkesin izlemesini siddetle tavsiye ediyoruz sizi seviyoruz adini sen koy

  15. cd yi yenileyin saf temiz bir aşk karakterler düzgün ama aşkların sınanması gerek kader diye bişey var onuda yazan biz deyiliz dimi bu aşk sınansın ömer le zehra boşanmasın kısa bir süre ayrılsın 2 hafta kadar bu yıl onlarında çocukları olsun ömer zehrasız hayat nasıl anlasın 2 hafta cık

Comments are closed.