Adını Sen Koy 190. Bölüm Analizi Ömer İle Salim Karşılaşacak mı?


Güncelleme: 5 Ekim 2017 : 19:11
4

Adını Sen Koy 189. bölümünde yine nefesler ağıza geldi. Ömer Zehra’yı merak etmiş ve onu görmek için eve gelmiştir. Evin içinde Ömer ve Zehra konuşurlarken Salim evin sokağına giriş yapmıştır. Zehra Ömer’e hemen gitmesini söylese de Ömer işi ağırdan almaktadır.

Biraz öncesinden ele alırsak; Salim dükkanı satmaya kararlıdır. Amacı dükkanı sattıktan sonra köye dönme kararı almıştır ancak bunu henüz açıklamamıştır. Köye dönerken Zehra’yı da yanında götürür. İşte her şey aslında bu düşünce üzerine belirir.

Salim eve geldiğinde Ömer ve Zehra’yı yakalar. Bu duruma kızan Salim kızını alıp köye gitme kararı alır. Tabi öncesinde Ömer son bir hamle Zehra’yı istemek için Salim Bey’in karşısına çıkar. Yada önce köye gidip orada Salim beyi geri dönmeye ikna ettikten sonra kız isteme olayı olur.


Adını Sen Koy 190. Bölüm Özeti ve Tüyoları 6 Ekim


Tabi tüm bunlar sadece bir analizdir. Sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Olası gelişmeleri ve kendi yorumlarınızı yazımız altında yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce dizimizde neler olacak? Tahminlerinizi alalım?

 

4 YORUMLAR

  1. Resmi sitenin paylaştığı fotoğrafa göre kız isteme merasimi tamamlanmış. Salim yüzükleri falan takıyor. Hadi gözümüz aydın. Ama Ayşe’nin olan bitenden haberi yok.

  2. Fotoğrafları gördünüz mü? Yeni haftada Ömer almış yanına Cevriye halayı, Zehra’yı Salim’den istemeye gidiyorlar. Salim kızı veriyor,söz kesiyorlar. Ve böylece köy sahnelerinin nedeni de anlaşılıyor. Salim herşey geleneklere uygun olsun diye köye gidiyor. Herşey tam takır hazırlanmış. Kına,çeyiz meyiz falan. Hatta söz yüzüklerinin bile fotoğrafı var. Yeni hafta çok eğlenceli olacak gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı.

  3. Köyde çeyiz,kına falan gördüm. Sanırım yakında düğün var. 🙂 🙂 ve kafa karıştırıcı bir olay daha. Aysun Güven bu seferde Ömer’in babaannesi rolünde oynayacak diyorlar. Bakalım kim olarak gelecek. Bence Zehra’nın halası rolünde. 🙂

Comments are closed.