Adını Sen Koy 196-197-198-199. ve 200. Bölüm Özet ve İpuçları


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 00:03
1

Adını Sen Koy 16 Ekim-20 Ekim haftası kız isteme zamanı geldi. Adını Sen Koy‘un geçtiğimiz bölümlerinde Ömer Salim Bey’i ikna edip onunla görüşmek için bir hayli emek sarf etmiş ve sonunda emeklerinin karşılığını alır. salim ile konuşan Ömer tüm duygularını ona açar ve Zehra’yı gerçekten istediğini söylemiştir. Ömer’i samimi bulan Salim’in buz dağları erimeye başlar. Adını Sen Koy 196-197-198-199. ve 200. Bölüm Özetlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Salim uzun süre inat etmiş ve Ömer ‘le görüşmek istememiştir. Ömer ise sabırla Salim’in dükkanının önünde nöbet tutarcasına onu beklemiş, görüşmek için fırsat kollamıştır. Aşkın önünde ne durabilir ki zaten. Seven her şeyi göze aldıktan sonra buna kim mani olabilir.


Tıkla>>>ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ<<< Tıkla


Diğer taraftan Ömer’i kapıda gören Salim’in çırağı Koray ise duruma üzülür ve Salim’i ikna etmeye çalışsa da başaramaz. Ömer kolay kolay yumuşayacak gibi gözükmemektedir.

Sabah ve Kerem tarafında ise sular tam duruluyor derken ortam yine gerilmektedir.  Sabah bir şekilde eve girmiştir ancak evde sabit kalmamaktadır. Mafra Sabah’ın peşini bırakacak gibi durmaz. Sabah’ı takip eden mafya Kerem’in evini bulmuşlardır. Sabah her evden çıkışta mafyadan kaçmak için bin dereden su getirmek zorunda kalır.

Ve Ömer sonunda Salim babayı ikna eder ve onunla konuşur. Salim bab ise amdem Zehra’yı istiyorsun o zaman gelde iste der ve işte düğüüüüüüün… 🙂

Her şeyden habersiz Zehra ise bir anda boşluğa düşmüş ve her şeyin bittiği sanmaktadır. Ömer Zehra’ya sürpriz gelişmeyi anlatmaya çalışsa da bir türlü başarılı olamaz.

Yeni haftada bizi ne tür gelişmeler bekliyor? 196. 197. 198. 199. ve 200. Bölüm tüyoları birazdan haberimizde olacak.

Comments are closed.