Adını Sen Koy 201 202 203 204 205. Bölüm Özet ve Tüyoları(23-27 Ekim)


Güncelleme: 30 Ekim 2017 : 13:57
2

Adını Sen Koy 41. hafta özet ve tüyoları ile karşınızdayız. Dizimiz yine bir haftayı geride bıraktı. Zehra ve Ömer’in aşkları mutlu bir sonla bitecek mi? Onca çekilen çileler mutlu ve sonla unutulup gidecek mi? Adını Sen Koy 201. 202. 203. 204. 205. bölüm özetleri ve tüyolarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz haftalarda Ömer kararlı duruşunun neticesini almış, Salim ‘gelin kızı isteyin’ demiştir. Ömer’in iyi haberi Zehra’ya vermek için yaptığı her hamlesi boşa çıkmıştır. Zehra, Ökkeş’in mevlidi için gittiği Konak’tan vedalaşır gibi ayrılmıştır. Baba evine dönen Zehra için artık her şey bitmiştir. Çünkü Zehra biraz sonra olacaklardan tamamen habersizdir.


ADINI SEN KOY DİZİSİ BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Salim’den çıkan onay hem Ömer’i hem de Zehra’yı çok mutlu eder. Her şeyin yoluna girdiği o günün akşamında, Salim’lerin kapısını davetsiz bir misafir çalar. Salim ve Zehra’yı şaşkına çeviren o misafir, ibreyi yeniden tersine döndürmüştür. Ömer tek başına Zehra’yı istemeye gitmiştir. Örf ve Adetlere uygun olmayan bu davranış evde soğuk rüzgarların esmesine neden olur.

Ömer’in ilk kız isteme girişimi hüsranla sonuçlanmıştır. Ömer bu sefer Salim’in isteklerini yerine getirmek için kolları sıvar. Bu kez çok özenli davranacak ve hata yapmayacaktır. Ömer, Salim’in gönlünü kazanmak için harekete geçmiştir.

Asya’yı kıramayan Zehra, Salim’in de onay vermesiyle Konağa gelir. Zehra konakta Asya ile güzel vakit geçirir. Ne var ki eve dönme vakti geldiğinde Asya Zehra’yı bırakmaz. Babasının emri ve Asya’nın isteği arasına sıkışan Zehra’nın imdadına bir telefon yetişir. Salim Zehra’yı arar ve akşam eve gelmeyeceğini, çalışacağını söyler. bu haber karşısında Zehra bir nebzede olsa rahatlamıştır.

Diğer taraftan Zehra o gece konakta kalmıştır. Ancak sabah babası gelmeden eve gitmek zorundadır. Ne yapacağını şaşırmış bir şekilde düşünürken imdadına Ömer yetişir. Ömer teyzesini aramasını ve ondan yardım istemesini söyler.

Adını Sen Koy 201. bölüm özeti öncesinde Kerem, Sabah’ı mafyanın elinden kurtarmıştır. Hem de ondan hiç beklenmeyecek bir cesaretle. Sabah karşısında yeni bir Kerem görür ve şaşırır. Ne var ki Kerem’in sonrasında kestiği fatura çok ağır olacaktır.

Sabah’ı mafyanın elinden kurtarırken yaralanan Kerem, karşı çıksa da Sabah’ın aldığı tekerlekli sandalyeyi kullanmak zorunda kalır. Ama bu onun katlanacağı bir durum değildir. Kerem yeniden planlarını devreye sokar. Ancak bu sefer Sabah’ta boş durmayacaktır.

Sabah kendisini mafyanın elinden kurtaran Kerem’in bitmek tükenmek bilmeyen istekleri karşısında bitap düşer. Sabah Kerem’in isteklerinden bıkmış ve artık kendi işine bakcağını söyleyerek yukarıya çıkmıştır. Bunun üzerine Kerem ise eski bir kız arkadaşını çağırır . İsteklerini ondan ister. Sabah ise önceleri kıza yardım eder ancak daha sonra yardımı keser. Kerem ise isteklerinin Sabah tarafından yapıldığından habersiz kızı Sabah’a övmektedir. Ancak gerçekler çok sümeden ortaya çıkar.

Ve Kerem ayağının iyileştiğini öğrenir ama bunu gizlemek zorundadır. Çünkü rahatlık çok hoşuna gitmiştir. Tam bu esnada Sabah’la yakınlaşmaya başlamıştır. Sabah ve Kerem arasında soğuk rüzgarlar giderek kendisini aşka bırakmıştır.

Yeni Hafta Adını Sen Koy 201. 202. 203. Bölüm Özet ve Tüyoları 

Yeni haftada öncelikle Sabah ve Kerem arasındaki ilişkide ilerler olacaktır. Her ne kadar her ikiside bu aşkı inkar edecek olsa da kader çiftimiz için oyununu oynayacaktır. Kerem ve Sabah birbirlerine duydukları öfkenin zamanla aşka dönüştüğüne şahit olacaklardır.

Cevriye hala Ömer ve Zehra’nın sırrını öğrenmiştir. Ömer ve Zehra’ya destek olmak ve yardım etmek için peşlerinden Zehraların eve gitmiştir.

Comments are closed.