Adını Sen Koy 212. Bölüm Özeti-7 Kasım Tüyoları


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 20:05
1

Star Tv‘nin yeni transfer dizisi Adını Sen Koy 43. Hafta tüm heyecanı ile devam ediyor. Geçtiğimiz hafta dört koldan düğün hazırlıklarını sürdüren Zehra, Ömer’i yaptığı sürprizlerle çok mutlu olmuştur. Çetin cephesinde ise Canan’ın tüm hırsı üzerine yoğunlaşmıştır. Canan Zehra’ya olan kıskançlığından ve hırsından dolayı Çetin’in elini güçlendirmektedir. Kerem ise babasının istediği organizasyona gidebileceği akıllı ve güzel bir kız ararken karşısına Sabah çıkmıştır. Bakalım 43. Hafta bizleri nasıl gelişmeler beklemektedir. Adını Sen Koy 212. Bölüm Özeti ve tüyoları sizler için haberimizde.

Çetin Canan’ı eve getirmiş ve hastalandığını bahane ederek Zehra’yı da eve çağırmıştır. Zehra kolay lokma olmadığını bir şekilde Çetin’e göstermiştir. Zehra, Canan’ı da o evden alıp gitmiştir. Bu Çetin’in gözünü korkutmasa da bu işin hiçte kolay olmayacağını anlatmıştır. Zehra kolay lokma değildir ve olmayacaktır. Ama Çetin, Canan’ın hem Zehra’ya olan kıskançlığını hem de cahilliğini kullanarak hem Zehra’ya hem de Ömer’e büyük zorluklar çıkaracaktır.

Sabah ve Kerem cephesinde tartışmalar bir nebzede olsa geride kalmıştır. Sabah kendisini Kerem’e affettirmek için Kerem’in gideceği davete kendisi ile gitmesini ister. Hazırlıklarını yapar ve Kerem’i güzelliği ile şok eder. Kerem ise neden böyle yaptığını sorar. Sabah ise içinde yeşeren aşk tomurcuğunu filizlenmesi için biraz daha bekleyecektir. Kerem kalbinin çırpıntılarını biraz daha dizginleyecektir. Ama şu bilinmeli ki Sabah ve Kerem aşkı dillere destan bir hikaye yazacaktır. Yeni Adını Sen Koy 212. Bölüm Özeti ve tüyolarımız geldikçe haberimize eklenecektir. Bizi takipte kalın.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla



Adını Sen Koy 211.-215. Bölüm Özeti 43. Hafta 6-10 Kasım Analizi<<<Tıkla


 

Comments are closed.