Adını Sen Koy Beton Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 22:42
13

Adını Sen Koy yeni sezonda Beton dizide olmayacak mı? Beton rolüne can veren Borga Köprülü diziden neden ayrıldı? Borga Köprülü’nün Adını Sen Koy’dan ayrılma sebebi ne?

Adını Sen Koy dizisinin Star Tv’ye geçmesi ile birlikte oyuncu kadrosunda bir hayli değişiklik yaşandı. Diziye birbirinden renkli yeni isimlerin dahil olmasının yanı sıra diziden beklenmedik ayrılıklar da yaşandı.

Adını Sen Koy dizisinden ayrıldığı belli olan isimlerden birisi Beton karakteri ile Borga Köprülü oldu. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz sezonda Beton karakteri ile çok konuşulmuştu. Ancak bu sezonda onu dizide göremeyeceğiz.

Adını Sen Koy dizisinde Beton karakterinin diziden ayrılması senaryo gereği gibi gösterildi. Barga Köprülü ise konu ile açıklama yapmaktan kaçındı.

Barga Körpülü’nün yeni sezonda dizide olmaması büyük tepki çekecek gibi görünüyor. Çünkü Beton karakteri diziye bir renk katıyordu. Bu renk artık dizide yer almıyor.

Adını Sen Koy dizisi, geçtiğimiz sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanırken büyük ilgi çekmişti. Dizi, evlilik programlarıyla aynı saatte yayınlanmasına rağmen büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştu. Ancak bu sezonda dizinin yayınlanma saati de değiştirildi.

Adını Sen Koy dizisinde birbirinden ilginç gelişmeler yeni sezonda da yaşanacak gibi görünüyor. Barga Köprülü’nün canlandırdığı Beton karakterinin dizide olmamasının nasıl bir etki yaratacağını da önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Sizce ünlü oyuncunun diziden ayrılması doğru bir karar mı? Beton karakteri diziye geri dönmeli mi? Barga Köprülü’yü dizide görmek istiyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

13 YORUMLAR

  1. Setten bir fotoğraf gördüm Şükran,Salim, Ömer ve Zehra konaktaydı. Sanırım yakinda söz varrrrrrrrrrr 🙂 🙂 🙂

  2. Hazal subasi ve Erkan meriç 25 eylül pazartesi saat 11.00’da Duymayan Kalmasın adlı programa konuk oluyorlarmis 🙂 🙂 bilginize

  3. Admin Yasemin’in yani Elif Sultan Taş’ın yeni dizisi Kalp atisi imis. O dizide oynayacak. Sabah ve Kerem arasında aşk yaşanacakmis. Sabah fakir kız kerem zengin oğlan. Fragmanda zehra ve ömer’in elele yürüdüğü yer beykoz kundura imis ve o sahne 190. Bölüme aitmiş.

      • Işinize yarayacak bilgiler verebiliyorsam sizlere ne mutlu bana. Öğrendiğim bilgileri sizlerle paylasmaya devam edeceğim. Ve hatta bir tane paylaşayım: star tv de yayınlanan balçiçek ılter ile olay yeri final yapiyormus. Ve dizimiz 17:15 e alınmış. Bilginize 🙂

Comments are closed.