Adını Sen Koy Cemil Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 28 Eylül 2017 : 20:29
6

Adını Sen Koy dizisine yeni bir karakter katılıyor. Zehra’ya görücü olarak gelen karkaterin adı Cemil. Adını Sen Koy Cemil Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler, yaşı, boyu.

Adını Sen Koy dizisind Zehra2ya görücü olarak gelen Cemil karakteri kimdir? Cemil karakterinin dizide uzun sürecek bir macerası olmayacak. Tahminlerimiz Cemil karakterinin dizi birkaç bölüm için girdiği yönünde. Senaryo gereği hikayenin belli bir seyirde devam etmezsi için eklenmiş bir karakterdir.

Peki Cemil karakterini canlandıran oyuncu kim? Hangi dizilerde oynadı, yaşı, boyu, sevgilisi kimdir, nedir? Oyuncumuz henüz genç olduğu için hakkında bilgi bulunmamakta. Ancak bilgiler geldikçe haberimiz güncellencektir.

Aldığımız bilgilere göre Adını Sen Koy Cemil karakterini canlandıran oyuncumuz adı belli değil. Genç oyuncu ile ilgili bilgiler geldikçe yazımıza eklenecektir.

6 YORUMLAR

  1. Farkettiniz mi bilmiyorum ama Sabah’a dadanan mafyanin adamlarından biri sezon finalinde Hilmi’nin adamı rolünde oynamıştı. Alev’den parasını almıştı. Ve o oyuncu şimdide bu mafyanin adamı. Haa birde bu adam aynı zamanda yeni sezon oyuncularimizdan biri olan Mehmet karakteri. Birde Utku var. Zehra ve Ömer sahilde iken gelin ve damat fotoğraf çekiyorlardı. Ordaki damat bir aralar Mehtap’la ilgileniyordu. Emre karakteri ile. Hatta Mehtap adamdan etkilenmiş ama adam evli çıkmıştı. Hakan olayını saymiyorum bile. Biz bunları unutmadık. Aynı oyuncuyu üç farklı rolde oynatiyorsunuz. Hemde tanidigimiz halde. Olmuyor ama. Çok özür dilerim ama bizi salak yerine mi koyuyorsunuz? Bunları fark edebilecek bir olgunluktayız. Admin eğer yazdığım kelime yüzünden rahatsızlık duyarsanız yayınlamayın bu yorumumu lütfen. Iyi geceler.

    • çok haklısın Sanem. Biraz daha özenilmeli. en azından dizinin fanlarına saygıdan dolayı biraz daha dikkat edilmeli.

      • Dizide çok kopukluklar var. Mesela çekim hataları falan. Ilk bölümlerde çok vardı. Bunları fark edemeyeceğimizi düşünüyorlar sanırım. Ama gözümüzden kaçmıyor ne yazıkki.

  2. Emin değildim ama az önceki yeni bölümden sonra emin oldum: yanlış bilgi. Bu adam Cemil karakterini canlandırmıyor. Farklı biriydi Cemil karakteri. Bu günkü bölümde çıktı. Kusura bakma admin. Yanlış oldu.

Comments are closed.