Adını Sen Koy Kerem ile Zehra Kardeş mi? İşte Gerçekler


Güncelleme: 27 Ekim 2017 : 10:21
3

Zehra’nın Babası Kerem’in babasıdır. Yani Zehra ile Kerem kardeştir. Kerem ile Sabah’ın senaryo içerisindeki konumları da bunu gerektiriyor. Sabah Zehra’nın çocukluk arkadaşı. Kerem ise Zehra’nın kardeşi. Hal böyle olunca ilerleyen bölümlerde Kerem Zehra’yı öğrenecek ve Kerem ile Sabah arasındaki aşk ise daha da güçlenecek. Kerem’in Şükran teyze ile yaptığı görüşmede de Salim amca ile görüşmek istediğini dile getirmiştir. Bir dizide senaryo gereği yapılan konuşmalar, buluşmalar ve görüşmeler asla boşa değildir. Mutlaka ilerleyen bölümlerde bunların karşılığı olacaktır.

Kerem nende bu şekilde başı boş, vurdum duymaz, baba parası yiyen birisi. Sebebi ise anne ilgisizliği. Annesinden gereken ilgi ve alakayı göremeyen Kerem kendisini boşlukta hissetmiştir. Babasıyla da fazla görüşmeyen Kerem evden ve ailesinden uzakta yaşamaktadır. Hatta Kerem’in annesi de üvey olabilir. Üvey anne şiddetinden veya ilgisizliğinden babasına kızıp evi terk etmiştir.

Hatice halanın Zehra’dan ayrı büyük torunu olduğundan haberi de olmayabilir. Zaten Seher şehirden kucağında Zehra ile geldiğinde fazla sürmeden hafta düşmüştür. Yani yaşadığı şoktan, üzüntüden ve hastalıktan çok fazla bilgi verememiştir. Zehra’nın bilmediği kendisinden büyük bir abisi olabilir.


Adını Sen Koy Zehra’nın Babası Kimdir? Ne Zaman Ortaya Çıkacak?<<<tıkla


Comments are closed.