Adını Sen Koy Kerem Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 23:57
4

Adını Sen Koy dizisindeki Kerem kim? Kerem karakterini canlandıran Ali Yağcı kimdir? Adını Sen Koy dizisinde Kerem karakterini canlandıran Ali Yağcı hakkındaki tüm detayları sizler için araştırdık.

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlamasına rağmen büyük dikkat çeken ve Star Tv’ye transfer olmasıyla adından söz ettiren Adını Sen Koy dizisi yeni kanalında yeni oyuncularıyla yer alacak.

Adını Sen Koy dizisindeki asıl kadro korunuyor olsa da diziden bazı ayrılmalar olmuştu. Bu ayrılıklarla dizisine zarar vermek istemeyen Adını Sen Koy dizisinin yapımcıları diziye yeni sezonda birbirinden yetenekli oyuncuları dahil etti.

Adını Sen Koy dizisine Kerem karakteri ile dahil olan oyuncunun gerçek adı Ali Yağcı. Daha önce hiç beklenmeyen bir karakter olan Kerem, Ömer ve Zehra cephesinde karşımıza çıkabilir.

 

Ali Yağcı, 1980 yılında doğmuştur. 27 yaşında olan genç oyuncu Eric Morris ve Deniz Erdem gibi birbirinden usta oyunculardan da oyunculuk dersi almıştır.

Aldığı oyunculuk derslerinin ardından reklam teklifleri ve dizi teklifleri alan oyuncu birçok yapımda da karşımıza çıkmıştır.

 

Ali Yağcı, Kova burcudur. Burcunun özelliklerini yansıtan oyuncu modellik de yapmaktadır. Mutfak sanatları ile de yakından ilgilenen oyuncu 2015 yılında GQ Man of The Year’ın tanıtım filminde rol almıştır. Ardından 2015 yılında Nescafe, Coca Cola ve Nescafe’nin de reklamlarında rol almıştır.

 

Ali Yağcı, reklam filmlerinde yakışıklılığıyla dikkat çekmiştir. Daha sonrasında Umut Evleri dizisinde rol almıştır. En son Atv ekranlarında yayınlanan Zeynep Camcı ve Gökhan Alkan’ın başrolleri paylaştığı Seviyor Sevmiyor dizisinde Meriç karakterini canlandırmıştır.

Siz Kerem karakterini beğendiniz mi? Ali Yağcı’nın oyunculuk performansını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı iletebilirsiniz.

4 YORUMLAR

  1. adini sen koy dizisinin zamani eskisi gibi olsaydi iyi olurdu yeni sezonda omerle zehra gercekden evlensinler

Comments are closed.