Adını Sen Koy Mehmet Kimdir Gerçek Adı Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 5 Eylül 2017 : 00:15
1

Adını Sen Koy Mehmet kimdir? Adını Sen Koy dizisi Mehmet karakterine hayat veren Cem Türkeri ile ilgili tüm bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız. 

Ekranların fenomen günlük dizisi Adını Sen Koy oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezon bölümlerine günler kala herkesin heyecanla beklediği diziye yeni bir isim daha dahil oldu. Adını Sen Koy dizisi ile ilgili  ayrılık haberlerinden sonra diziye yeni gelen bir kötü karakterin bilgisini vermek istiyoruz.

Adını Sen Koy’dan geçtiğimiz sezon ayrılan  Hilmi Yılmaz ve Yener’in yerlerine gelecek kötü karakter Mehmet olacak.

Adını Sen Koy  dizisinde Mehmet karakterine hayat verecek olan genç isim Cem Türkeri olacak.  Cem Türkeri dizide oldukça kötü bir role bürünecek. Gerçek hayatında çok iyi ve sevilen bir isim olan genç oyuncuya bu sezon bol bol sinirleneceğiz. Yeni sezon bölümlerini iple çeken dizinin hayranları Mehmet karakterini hiç sevmeyecek.

Bir diğer sıcak bilgi ise, geçtiğimiz günlerde diziye dahil olduğunu söylediğimiz Hande Cömertle ile Mehmet karakterinin yan yana fotoğraf paylaşması. Hande Cömertler’in diziye emlakçı kız olarak dahil olduğunu söylemiştik. Bu durumda akıllara Hande Cömertler’inde kötü bir karakter olarak dahil olduğu. Bunu ilerleyen günlerde daha detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağız.

Adını Sen Koy Cem Türkeri Kimdir? 

Genç oyuncu ilk olarak Arka Sokaklar dizisinde rol almıştır. Daha sonra Hayati Tehlike ve Malazgirt 1071 projelerinin kadrosunda yer almıştır.

1 YORUM

Comments are closed.