Adını Sen Koy Sevtap Kim? İşi, Yaşı, Kısaca Hayatı


Güncelleme: 15 Aralık 2017 : 21:13
2

Star Tv’nin ilgiyle takip edilen günlük dizisi Adını Sen Koy oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Zengin  kadrosuyla dikkat çeken diziye yeni bir isim dahil oldu. Yeni oyuncu dizide Sevtap karakterine hayat verecek. Peki Adını Sen Koy Sevtap kim? Yaşı işi, kariyeri ve özel hayatı hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında.


ADINI SEN KOY DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Diziye yeni sezonda dahil olan tüm oyuncuların kötü, art niyetli ve sürekli entrika çeviren karakterler olması izleyenlerin Sevtap, nasıl bir karakteri canlandıracak, iyi tarafta mı kötü tarafta mı olacak sorularına yanıt aramasına neden oldu. Diziye Sevtap karakteriyle dahil olan yeni oyuncu ne yazık ki yine kötü bir karakter.

Adını Sen Koy dizisinin çiçeği burnunda oyuncusu Sevtap karakterinin gerçek adı Özlem Yazıcı. Diziye yeni dahil olan oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dizide nasıl bir karaktere hayat vereceğinin sinyalini verdi. Özlem Yazıcı İnstagram hesabından dizinin fan sayfasına “pek iyi biri değilim” yorumunda bulunarak izleyenlere kötü haberi verdi. Sevtap karakteri Adını Sen Koy dizisinde dengeleri nasıl değiştirecek izleyerek göreceğiz.

Gündüz kuşağı dizileri arasında en çok beğenilen ve reytingleri yüksek olan proje tabi ki Adını Sen Koy. Adını Sen Koy dizisinin yapım şirketi dizinin reytinglerini yükseltmek için hiç bir masraftan kaçınmıyor ve oyuncu kadrosunu doldurmaya devam ediyor.


Adını Sen Koy Komiser Murat Kim? Oynadığı Diziler<<<TIKLA


Dizide dengeler bir türlü düzelmiyor. Ömer’in Zehra’ya olan güvensizliği giderek artarken onun istifa dilekçesini kabul etmesi ve söz hakkını elinden alması Zehra’yı büyük hayal kırıklığına uğrattı. Dizinin takipçileri Zehra ve Ömer’in eski aşk dolu günlerine dönmesini dört gözle bekliyor. Fakat diziye yeni dahil olan karakter bu durumu daha da geciktirecek. Çünkü Adını Sen Koy dizisine dahil olan Sevtap karakteri işleri dahada karmaşık hale getirecek. Sevtap dizide Koray ile birlikte hareket edecek kötü bir karakter. Peki Adını Sen Koy Sevtap Kim? 

Adını Sen Koy dizisi oyuncuları her zaman merak edilmiş ve araştırılmıştır. Bizde sizler için Adını Sen Koy dizisine yeni dahil olan Özlem Yazıcı karakterinin hayatını ve kariyerini araştırdık. İşte Adını Sen Koy Sevtap Kim sorusunun yanıtı.

Adını Sen Koy Sevtap Kim? Özlem Yazıcı. 

1989 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.60 boyunda ve 45 kg’dır. 2014 yılında Ceset filminde uyuşturucu bağımlısı bir genç kız karakterini canlandırmıştır. Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi seven Özlem yazıcı oyunculuk eğitimi almaya devam ediyor.

Siz Sevtap karakterini nasıl buldunuz? Adını  Sen Koy dizisi Sevtap karakteri hakkındaki yorumlarınızı burada paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=mkpsuIqJ6hw

Comments are closed.