Adını Sen Koy Neden Star Tv’ye Geçti? Neden Kanal Değiştirdi


Güncelleme: 11 Ağustos 2017 : 22:14
54

TRT 1 ekranlarının sevilen günlük dizisi Adını Sen Koy neden kanal değiştirdi? Adını Sen Koy neden TRT’de yok? Adını Sen Koy neden Star’a geçti? Adını Sen Koy Star Tv’de kaçta yayınlanıyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezonun en fazla izlenen günlük dizilerinden birisi olan Adını Sen Koy, ani bir kararlar Star Tv’ye geçti. Dizinin neden kanal değiştirdiği de merak konusu oldu.

Adını Sen Koy dizisi, izleyiciler tarafından büyük beğeni toplasa da bazen büyük eleştiri de alıyordu. Eleştiriler karşısında dizinin yapımcıları bir araya gelerek dizinin daha iyi yerlere gelebilmesi için toplantılar yaptı.


Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti – 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları


Adını Sen Koy dizisinin geçtiğimiz sezonda final yapacağı da iddia edilmişti. Ancak dizi, sevenlerinin karşısında olabilmek için kanal değiştirdi. Günlük diziler arasında izlenme payı en yüksek olan dizilerden birisi olan Adını Sen Koy’un Star Tv ekranlarında başarısını sürdürüp sürdüremeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Adını Sen Koy, TRT 1 ekranlarında yayınlanırken hafta içi her gün 16.20’de izleyicisi ile buluşuyordu. Ancak Star Tv’de dizinin hangi saatlerde yayınlanacağı henüz kesinleşmedi. Geçtiğimiz sezonda bu saatlerde Star Tv’de Zuhal Topal’ın izdivaç programı yayınlanıyordu. İzdivaç programı öncesinde de yine bir günlük dizi olan Beni Affet yayınlanıyordu.

Kalabalık bir yayın ağına sahip olan Star Tv’nin yeni dizisi Adını Sen Koy’u saat kaçta başlatacağı bu nedenle henüz belli olmadı. Siz dizinin saat kaçta yayınlanmasını istersiniz? Sizce dizi eski başarısını Star Tv’de de sürdürebilecek mi? Konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyoruz.

54 YORUMLAR

  1. Filimde öpüşme sahnesi bulunduğundan dolayı trt bunu kabul etmemiş ve dizi stara geçmiştir
    .

Comments are closed.