Adını Sen Koy Yasemin’in Bıraktığı Notta Ne Yazılıydı?


Güncelleme: 30 Eylül 2017 : 20:07
8

Adını Sen Koy dizisinin yeni sezonu izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Dizide şimdilik ortalarda görülmeyen Yasemin’in bıraktığı notta ne yazılı olduğu da merak konusu oldu.

Adını Sen Koy dizisi Star Tv’ye geçmesinin ardından izleyicilerin bazı olaylarda diziyi eleştirdiklerine şahit olduk. İlk eleştiri yurt dışından Adını Sen Koy dizisini izleyen seyircilerden geldi. Yurt dışında yaşayan izleyiciler, TRT 1 ekranlarından başka bir televizyon kanalını izleyemiyor. Bu duruma bir an önce çözüm bulunması isteniyor.

Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri ve Tüyoları

Adını Sen Koy dizisine yeni sezonda katılan Sabah karakterini rahatsız eden mafya üyelerinden bazılarının geçtiğimiz sezonlarda başka rollerle dizide yer aldığı ortaya çıktı. Bu durum da dizinin dikkatli izleyicilerinden olan yorumcumuz Sanem’in dikkatinden kaçmadığı gibi başka izleyiciler tarafından da fark edildi.

Adını Sen Koy dizisinde Salim’in kızı, Zehra’nın kardeşi Yasemin, yeni sezonda üniversiteyi kazanıp gittiği için ekranlarda görünmüyor. Ancak bıraktığı notta ne yazılı olduğu yine Yasemin’in dikkat çekmesine neden oldu.

Adını Sen Koy dizisinin geçtiğimiz sezon finalinde Yasemin, nüfus dairesine gittiğinde ablasının evli olduğunu öğrenmişti. Soyadını gördüğünde de ablasının evlendiği kişinin Ömer olduğunu anlamıştı. Gerçeği babasına söyleyemeden de diziden ayrıldı.

Yasemin’in bıraktığı notta ablasının Ömer ile evlendiği gerçeği yazıyor olabilir. Bu nedenle bu not büyük önem taşıyor. Ama şimdilik notta ne yazıldığı ile ilgili bilgi verilmiyor.

Yasemin’in diziye dönüp dönmeyeceği belirsizliğini korurken yazdığı not ile ilgili ayrıntıları öğrendiğimizde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Sizce notta ne yazılıydı? Adını Sen Koy Yasemin’in bıraktığı notta ne yazıyordu?

8 YORUMLAR

    • Galiba yorumlar kısmında bir sıkıntı oldu Sanem. Biz de yorumlarını merakla bekliyorduk 🙂

      • Aaa yorumum çıkmış. Çok mutlu oldum. Üç gündür yorumlarım cikmiyordu. Himm geldim ama bu sefer boş geldim. Elimde yeni bir bilgi yok maalesef. Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

  1. Yorumlarım neden yayınlanmıyor? Üç tane yorum yazmıştım ama yayınlanmadı. Muhtemelen bu da yayınlanmayacak ama yinede yazdım.

Comments are closed.