Adını Sen Koy Zehra’nın Babası Kimdir? Ne Zaman Ortaya Çıkacak?


Güncelleme: 27 Ekim 2017 : 10:37
2

Zehra ile ilgili sır perdesi giderek aralanmaktadır. Hatice anneyi kendi kendine konuşurken dinleyen Ömer bazı şeylerin farkına varmıştır. Hatice halayı ikna etme aşamasında ona Zehra’nın annesinden bahseder. Hatice hala ise her şeyi Ömer’e anlatmıştır. Adını Sen Koy Zehra’nın Babası Kimdir? Ne Zaman Ortaya Çıkacak?

Zehra’nın annesi şehirden bir adama aşık olur. Onu çok sever, annesinin tüm telkinlerine rağmen ondan vazgeçmez. Sevdiği adam için köyden çıkıp şehre gider. Bir müddet kendisinden haber alınmaz ancak bir süre sonra Zehra’nın annesi köye geri gelir. Sevdiği adam tarafından bırakılmış, terk edilmiştir.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Köye dönen Seher (Zehra’nın annesi) bir müddet kendine gelemez. Kucağında bebeği Zehra ile kala kalmıştır. Hayat tutunmaya çalışsada nafile. Üzüntüsü çiğerlerini delmiştir. Bu öyle bir üzüntüdür ki tüm bünyeyi güçsüz düşürür. Ve fazla sürmeden Seher hayata gözlerini yumar. Zehra’ya ise dayısı Salim bakar. Onu kızı sayar.


Adını Sen Koy Zehra’nın Babası Kimdir? Ne Zaman Ortaya Çıkacak?<<<tıkla


Zehra’nın babası kimdir? Şuan da nerededir? Ölmüş müdür? Şimdi geldik tüyolara. Zehra’nın babası ölmemiştir. Hayattadır. Ve İstanbul’dadır. Zehra’nın babası aldığımız bilgilere göre iş adamıdır. Seher’i aslında zorunluluktan dolayı bırakmıştır. Seher’i hala sevmektedir. İlerleyen bölümlerde Zehra’nın babası ortaya çıkacaktır. Ancak hangi bölümde geleceği belli değil. Bize göre Zehra’nın düğününde ortaya çıkma ihtimali olsa da daha ileriki bölümlerde ortaya çıkacaktır. Zehra’nın babası Kerem’in babası mı? Kerem ve Zehra kardeş mi? İlgili haberimizi aşağıdan okuyabilirsiniz. İlginç detaylar var. Tavsiye ederiz.


Adını Sen Koy Kerem ile Zehra Kardeş mi? İşte Gerçekler<<<tıkla


 

Comments are closed.