Ah Kalbim Dizisi Bulbul Arora(Mrunal Thakur) Kimdir? Sevgilisi, Yaşı, Hayatı


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 16:48
6

Bülbül aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmek olan bir kızdır. Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Güzelliği ve oyunculuğuı ile göz önünde olan Bülbül kimdir? Ah Kalbim Bulbul kim, sevgilisi, yaşı, hayatı, kariyeri ve fazlası. İşte detaylar.

1 Ağustos 1992 Nagpur doğumludur. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Mrunal Kishinchand Chellaram College’de eğitim görmüştür. 165 cm boyunda ve 52 kg ağırlığındadır. Siyah saçlı ve siyah gözlüdür. 25 yaşında olan oyuncu Mrunal Thakur, okumayı ve fotoğraf çekmeyi çok sevmektedir. Hindu dinine mensuptur. En çok sevdiği renkler sarı, beyaz ve pempedir. Evli değildir ancak Sharad Chandar Tripathi ile aşk yaşamaktadır. Sharad çeşitli tv programları ve diziler için senaryo yazarlığı yapan bir yazardır.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Sigara ve içki kullanmamaktadır. Goli takma adını kullanmaktadır. İlk olarak kriket maçlarında sunucu olarak görev almıştır. Güzelliği ile dikkat çekmiş ve Kum Kum Bhagya dizisinde bulbul rolü ile ekranlara gelmiştir. Daha sonra Nadin hint dizisinde Tara rolünü üstlenmiştir.  Ayrıca Love Sonia filminde de oynamış ve performansı ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Ah Kalbim Dizisi Bulbul Arora(Mrunal Thakur) Resimleri

Ah Kalbim Dizisi Bulbul Arora(Mrunal Thakur) Videosu

6 YORUMLAR

  1. Bulbulu coooooooookkkkkkk ama cooookkkkk sewyorum prabla bile cok yakisyorlar bulbul neden diziden ayrildi bilyorsaniz lutfen yazin herkesle paylasin okkkkkkk………

Comments are closed.