Ali Ekber Cevahir Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 8 Ağustos 2017 : 17:50
1

Gold Film’in iddialı projelerinden Ali Ekber Cevahir nerede çekiliyor? Ali Ekber Cevahir dizisinin seti nerede, hangi şehirde kuruluyor? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık. 

Başrolünde usta oyuncu Kadir İnanır’ın rol aldığı dizinin çalışmaları büyük titizlikle yürütülüyor.

Oyuncu kadrosu, konusu ve ismiyle de dikkat çeken Ali Ekber Cevahir, yeni sezonda ekrana gelmek için hazırlanıyor.

Dizinin yayın tarihi netleşmedi. Fakat Ekim ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Çekimlerin ise Ağustos ayında start alacağı söyleniyor.

Ali Ekber Cevahir’in en büyük avantajı tartışmasız Kadir İnanır’ı kadrosunda bulunduruyor olması. Yeni projesinde “Eşref” adında bir kabadayı rolüne bürünecek olan Kadir İnanır’ın partneri kim olacak bilinmiyor.

Ali Ekber Cevahir dizisi nerede çekiliyor? Dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleşecek. İstanbul’un güzide semtlerinde büyük setler kurulacak. Tam adresi en kısa zamana sizlerle paylaşacağız.

Ali Ekber Cevahir dizisinin genel konusu:  3 kız çocuğu geleneksel bir babanın evlatlarını korumak  için çevresiyle verdiği çatışmayı konu alıyor.

 

Rol aldığı dizileri ve canlandıracağı karakterleri büyük özenle seçen ekranların en tecrübeli oyuncularından Kadir İnanır, yapımcılığını Gold Film’den Faruk Turgut’un üstleneceği yeni dizisini titiz bir araştırma ve çalışma sonucunda imzaladı.Kadir İnanır’a eşlik edecek olan diğer oyuncuları öğrenmek için:

Galatalı Eşref Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Ali Ekber Cevahir dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Merakla beklenen diziyle ilgili tüm gelişmeleri önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Sitemizi takipte kalın.

Comments are closed.