Altın Tepsi Dizisi Konusu Nedir İlk Tanıtım Fragmanı izle


Güncelleme: 11 Ağustos 2017 : 23:09
1

Başrollerini Onur Tuna ve Talat Bulut’un paylaşacağı yeni dizi Altın Tepsinin konusu ne? Merakla beklenen dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Tüm bu merak edilenleri sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik…

Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği projenin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İsmi Altın Tepsi olarak belirlenen dizinin senaryosunu Melis Civelek kaleme alacak.

Altın Tepsi dizisinin başrol oyuncuları alanında oldukça başarılı isimler. Son olarak Cesur Yürek dizisinde  izlediğimiz Onur Tuna ile Göç Zamanı dizisinden hatırladığımız Talat Bulut dizinin erkek başrol oyuncuları olarak seçildi. Ancak dizinin kadın başrol oyuncuları için arayışlar devam ediyor.

Med Yapım dizinin kadın başrol oyuncuları için görüşmelere başladığını ve isimlerin netleşir netleşmez açıklanacağını bildirdi.

Ekranların en çok izlenen kanallarından olan Atv, iddialı bir projeyle izleyenleri buluşturmayı hedefliyor.

Altın Tepsi Dizisi Genel Konusu: Cemiyet ve iş hayatının tanınmış isimlerinin görünen şaşalı dünyaları dışında nasıl bir hayat sürdüklerini konu alacak. Zengin iş adamlarının sır dolu arka bahçesini izleyenlerle buluşturacak proje izleyenleri ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Altın Tepsi dizisinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak ve en geç Ekim ayında yayında olacak. Çekimlerine İstanbul’da başlanması planlan dizinin yayın günü ise en çok merak edilen konulardan.

Altın Tepsi dizisinin tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde olacaktır. Bizi takipte kalın. 

Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular Ve Rolleri

 

 

Comments are closed.