Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular Ve Rolleri


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 22:27
3

Ekranların en çok izlenen kanallarından biri olmayı başaran Atv, yepyeni bir diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği projenin çalışmaları son sürat devam ediyor. Merakla beklenen dizinin ismi Altın Tepsi olarak belirlendi. Dizinin senaristliğini  Melis Civelek kaleme alıyor. Yoğun bir çalışmanın ardından ekrana gelmek için gün sayan Atın Tepsi oyuncu kadrosu ve tüm karakterleri hakkında detaylara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Altın Tepsi dizisinin başrol oyuncuları oldukça sürpriz isimler. Son olarak Cesur Yürek dizisinden tanıdığımız Onur Tuna ile Göç Zamanı dizisinden hatırladığımız Talat Bulut dizinin erkek başrol oyuncuları olarak belirlendi. Fakat dizinin kadın başrol oyuncuları için çalışmalar devam ediyor. Son olarak Altın Tepsi oyuncu kadrosuna Şevval Sam’ın katıldığını öğrendik.

Altın Tepsi oyuncu kadrosuna gelmeden önce dizinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verelim:Cemiyet ve iş hayatının tanınmış isimlerinin görünenin dışında nasıl bir hayat yaşadığını konu alacak.

Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosu:

 

Altın Tepsi Dizisi Onur Tuna Kimdir?  Altın Tepsi Dizisi Oyuncularından Onur Tuna,  Altın Tepsi dizisinde havacılık şirketi sahibi Alihan Taşdemir karakterine hayat verecek. Genç yaşına rağmen hayatından bir çok başarı ve çok sayıda kadın geçmiş olan ünlü iş adamı Alihan, sert kurallarıyla öne çıkacak ve beklenmedik bir anda beklenmedik birine aşık olacak. Fakat bu aşkı dilediği gibi yaşamak hiçte kolay olmayacak.

Altın Tepsi Dizisi Talat Bulut Kimdir?  Altın Tepsi dizisinin önemli oyuncularından birisi de Talat Bulut olacak. Dizide Halit Aydın karakterini canlandıran usta oyuncu cemiyet hayatının gözde iş adamı rolüne bürünecek.

 

Altın Tepsi Dizisi Şevval Sam Kimdir?

Altın Tepsi oyuncu kadrosunda yer alan Şevval Sam, 1973 yılında İstanbul’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünde okumuştur. Muhteşem sesinin yanında başarılı bir oyuncu olan Şevval Sam, Süper Baba, Feride,Aşkın Dağlarda Gezer, Yıldızların Altında, Gülbeyaz, Çocuğun Var Derdin Var, Müjgan Bey, Yinede Aşığım, Yaşanmış Şehir Hikayeleri, Derman, Muhteşem Yüzyıl, Acayip Hikayeler, Kara Kutu ve Bodrum Masalı dizilerinde rol almıştır.Son olarak Altın Tepsi oyuncu kadrosunda yer alan Şevval Sam’a başarılar dileriz.

Altın Tepsi dizisi, konusu, nerede çekildiği ve dizi müziği hakkında tüm merak ettiklerinize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Yarası Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Rolleri

3 YORUMLAR

  1. damla sönmez yakışmaz bu adama..
    nergiz damla aslanalp yada nergiz öztürk çok yakışır

  2. damla sönmez yakışmaz bu adama..
    nergiz damla aslanalp yada nergiz öztürk çok yakışır

  3. damla sönmez yakışmaz bu adama..
    nergiz damla aslanalp yada nergiz öztürk çok yakışır

Comments are closed.