Anne Cahide Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 20 Haziran 2017 : 21:45
3

Star Tv’nin sevilen dizisi Anne’de heyecan dinmek bilmiyor. Komiser Sinan’dan sonra şimdide Cahide’nin ölecek olması Anne’yi dramatik hale getirdi. Anne Cahide Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız paylaştığı Anne dizisi dram ve aile tadında bir seyir keyfi sunuyor. Japon Mother dizisinin Türkiye uyarlaması olan dizi yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile izleniyor.

Gerçek senaryosu Yuji Sakamoto’ya ait olan Anne dizisi 25 Ekim 2016 tarihinde Star tv’de izleyici ile buluşmuştu. Dizideki karakterler gerçek hayattan gelmiş gibi seyirciye işledi. Bu da dizinin sevilmesine neden oldu. Tabi dizide bazı karakterlerin kurgu gereği ölerek diziden ayrılması da diziye ayrı bir hüzün kattı.

En Son Komiser Sinan kamyonetin altında kalarak diziden ayrıldığını buradaki haberimizde duyurmuştuk. Dizi finale mi gidiyor söylentilerinin geldiği bu noktada bu seferde Cahide’nin hastanede ölecek olması bu söylentilerin doğru olduğunu göstermekte. Anne dizisi final mi yapıyor bitiyor mu konulu haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Cahide karakterini canlandıran usta oyuncu Gülenay Kalkan dizide rol gereği yatağında ölerek diziden ayrıldı. Sezon finali tarihi belli olan sevilen dizide sezon finaline doğru hem kurguda hem de oyuncularda bazı değişikliklerin olacağının sinyalleri verildi.

Anne dizisi ile ilgili haberler için >>>Tıkla

 

3 YORUMLAR

  1. Kabak tadı verdi

  2. Cahide fenalaşıp yere yığıldı ama bence cahide kurtulacak nasıl derseniz çünkü hastanede bence tedavi altına alınır iyileşir ama bunun ekibimiz daha iyi bilir

Comments are closed.