Arka Sokaklar Sezon Finali Suat Ölecek mi? Figen Evren Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 3 Ağustos 2017 : 16:49
13

Polisiye, Aksiyon, Dram, Komedi, Macera türünde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar duygu dolu bir bölümle sezon finali yaptı. Final bölümünde Suat’a araba çarpar ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Peki Arka Sokaklar Suat ölecek mi öldü mü? Gelecek sezonda olmayacak mı? Diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar 447. bölüm ile sezon finali yaptı. 11 sezonu geride bırakan dizi kısa bir aradan sonra 12. sezon için hazırlıklarına başlayacak.

23.06.2017 tarihinde ekranlara gelen 447. Bölümü ile sezon finali yapan dizi Arka Sokaklar duygu dolu bir bölümle veda etti. Dizide Suat’a araba çarptı ve Suat ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Durumunun kötü olduğunu söyleyen doktorlar yaşasa dahi felç olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler.

Suat’ın böyle bir kaza sonucu hastaneye kaldırılması, dizi severler tarafından korku ile karşılandı. Suat öldü mü? Karakteri canlandıran Figen Evren’in diziden ayrıldığı yorumları yapılmaya başlandı.

Öncelikle şunu söylemek lazım. Konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ne kanaldan ne de dizinin yapım şirketinden Suat karakterini canlandıran Figen Evren ile ilgili bir açıklama gelmedi. Tecrübeli oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmadığı henüz netlik kazanmadı. Suat öldü mü? sorusunun cevabı şuan için net değil.

Diğer taraftan izleyicinin ilgisini ve heyecanını yüksek tutmak için böyle bir sezon finali yapma kararı alındığı büyük ihtimal. Ancak konu ile ilgili ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir. Suat öldü mü diziden ayrıldı mı? Başka bir diziye mi geçti? Arka sokaklar suat öldü mü gibi soruların yanıtlarını sitemizden takip edebilirsiniz.

 

Peki sevilen dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı. Rıza, İlhan’ın ölmediğini anlamıştır. İlhan, Rıza’nın her şeyden haberdar olduğunu öğrenince, Ferruh’a Rıza’yı ortadan kaldırması için talimat verir. Ferruh, adamlarıyla beraber, Rıza’nın içinde olduğu cenaze aracına gelir. Silahlarını Rıza’ya doğrulturlar.

Durul, Erdal ve İskender, madde bağımlısı üç gençtir. Araç soygunu yaparlar ve sürücüyü yaralayıp kaçarlar. İskender yakalanır; ancak diğerleri kaçarlar. Yeni planları kuyumcu soygunudur. Altınları alıp kaçacaklarken Erdal yakalanır. Durul kuyumcudan çaldıklarıyla kaçar.

Çoban Ailesi’nin evini, düğün telaşı sarmıştır. Hüsnü Çoban, kemerleri sıkmıştır; ancak Suat biricik oğlunun her şeyini eksiksiz yapabilmek için kredi bile çekmiştir. Alışverişler yapılmış, altınlar alınmıştır. Herkes neşe içinde düğün salonuna gelir. Düğünün ilerleyen saatlerinde, Suat altınları evde unuttuğunu hatırlar.

Nazike ile beraber eve dönüp altınları alırlar. Dönüş yolunda, polisten kaçan Durul, arabasıyla Suat’a sert bir şekilde çarpar. Arda ve Tunç olaya şahit olur ve hemen ambulans çağırırlar. Suat ameliyata alınır ve durumu çok kritiktir. Bütün ailesi ve sevenleri, Suat’ın ayağa kalkması için dua eder.

Tv eleştirmenleri tarafından yazılan köşe yazılarında Figen Evren’in diziden ayrıldığı yönünde ifadelerde dikkatlerden kaçmadı.

Peki sizce Suat ölmeli mi? Diziden ayrılmalı mı? Figen Evren başka bir dizide mi oynamalı. Yorumlarınızla düşüncelerinizi yapımcılara iletebilirsiniz.

Arka Sokaklar 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular Kimler? <<<tıkla

Arka Sokaklar Suat’ın Kaza Anı İzle

 

13 YORUMLAR

  1. Figen evren lütfen diziden çıkmasın.Bu büyük bir eksiklik olur dizide her karakterin ayrı bir yeri var hepsi diziye ayrı renk katıyor kimse çıkmasın diziden

  2. Lütfen Figen Evren çıkmasın diziden bu büyük bir eksiklik olur dizide her karakterin ayrı bir yeri var hepsi diziye ayrı bir renk katıyor diziden kimsenin ayrılmasını istemiyorum.

  3. FIGEN EVREN AYRILMASIN NOOLUR YOKSA FILMIN TADI TUZU KALMAZ—–HAKKETTEN COOOOOK GUZEL DIZI HUSNU VURULDUGUNDA AGLAMISTIM YAAA 🙁

  4. Suat olurse ekip dagirsa arkasokaklar bitter tadi tuzu kalmaz kimse izlemez eskisi kadar degir bitter arkasokaklar olur

  5. Suat ayrılırsa ailenin tadı kaçar tabii dizininde diziyle ozlesen isimler ayrilmamali benligimize işlediler sanki gercek aile gibi içlerinde yasiyoruz kimi gülüyoruz kimi agliyoruz heyecan dorukta seyrediyor güncel polisiye olaylari ogreniyoruz ellerinize sağlık yillardir cuma aksamlarimin eglencesi

Comments are closed.