Arka Sokaklar Sinem Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 9 Aralık 2017 : 00:33
1

Arka Sokaklar dizisinin yeni karakteri diziye girer girmez hemen gündem olmayı başardı. Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Sinem karakteri kimdir? Gerçek adı nedir? Reytinglerde genel itibari ile olumlu puanlar alana Arka Sokaklar ara sıra geriye düşmekte ve bu düşüşü ortadan kaldırmak için bazı yeni karakterlerle kaybetiği puanları geri almaya çalışmaktadır. Dizinin 8 Aralık Cuma günü ekranlara gelen bölümünde sinem karakteri diziye dahil oldu. Arka Sokaklar Sinem Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler

Arka Sokaklar dizisinde Sinem karakterini canlandıran oyuncu Aslı Turan’dır.  Daha önce yine Arka Sokaklar oyuncusu Ozan Çobanoğlu ile Etiler’de bir restaurant’ta görülen Aslı Turanlı o dakikada ilgi odağı olmayı başarmıştır.Eğitimi genel itibari ile siyaset ve ekonomi üzerine olan Aslı Turan, Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümü mezunudur.

Oyunculuğa merakından dolayı Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almış ve 10 yıldır tiyatro ile iç içedir. Okuldan mezun olduktan sonra bol bol tiyatro, dizi ve sinema filmlerini izlemeye başlamış ve kendine örnek teşkil edecek tecrübeler kazanmıştır. İki lisan bildiği için birçok oyunda oynama fırsatı yakalamıştır. ilk rolü aldatılan 40 aşındaki Elizabeth Proctor karakterini canlandırmıştır.


Arka Sokaklar 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular Kimler?<<<tıkla


https://www.youtube.com/watch?v=qNHgAIVJnho

Comments are closed.