Aşk ve Mavi Reytingleri Nasıl Dizi Son Mu Olacak Sezon Finali Mi Yapacak


Güncelleme: 13 Ağustos 2017 : 00:43
42

Uzun zamandır herhangi bir proje de yer almayan Emrah’ın yeni dizisi Aşk ve Mavi Atv ekranlarında yakın zamanda yayınlanmaya başladı.

Dizisinin izlenme oranları fena sayılmaz genel olarak ilk üçte yer alan dizi Mayıs ayında bitecek mi yoksa devam mı edecek merak konusu. Aşk ve Mavi Mayıs ayında son olmayacak sezon finali yaparak tatile girecek eylül ayında ise tekrar ekranlarda ki yerini alacak.

Dizi de intikam almak için abisini öldüren adamla evlenen genç bir kızın düşmanına aşık olması anlatılıyor. Güzel doğası gereği dizinin çekimleri Kapadokya da gerçekleştiriliyor. Eğlenceli sahneleri ile de dikkat çeken dizi de ki oyuncular performansları ile de oldukça beğeniliyor.

Dizinin izlenme oranlarının iyi olması nedeni ile kanal tarafından önümüzde ki sezon sonuna kadar da devam etmesi yönün de anlaşmalar sağlandı. Oyunculuğu  çok iyi olmasa da genellikle Emrah’ın rol aldığı dizilerin reytingleri hep yüksek oluyor.

Aşk ve Mavi önümüzdeki sezon da seyircisi ile buluşmaya devam edecek aynı başarıyı gösterebilir mi şuan tahmin etmek zor olsa da anlaşma gereği 2018 Mayıs sonuna kadar yayınlanmaya devam edecek . sizce Aşk ve Mavi önümüz de ki sezon da izlenir mi yoksa sıkar mı yorumlarınızı aşağı da paylaşabilirsiniz.

Ürgüp çevresinde çekilen dizimizin gelecek sezon da devam etmesi kesinleşti. Atv tarafından yapılan açıklama ile Aşk ve Mavi dizisi gelecek sezonda kaldığı yerden devam edecek.


Aşk ve Mavi 2. Sezon 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Hangi Gün


Dizinin Mayıs sonunda final yapacağı ve Eylül 2017 de de 2. sezona başlayacağı belirtildi. Müjde olarak da yeni ve sürpriz oyuncuların katılacağı duyuruldu. Sizlerden de yorumlarınızı bekliyoruz..

42 YORUMLAR

  1. Çok ama çoooook etkileyici bir dizi ama eger gelecek sezonda oyuncular degişirse bitsin daha iyi.Insallah deyismez

  2. Lütfen diziyi bitirmeyin Aşk ve maviden başka flm izlemiyorum çok beğeniyorummmm. Tatilide biran önce bitmesini bekliyorum

  3. cok iy devam etsin en sevdiyim dizi ve dizi 3-4 sezon davam ede bilir oyuncu kadrosu cok iy en sevdiyim dizi

  4. Bayılarak izliyorum Ali ve Mavii ölmeyin lütfen sevgili yönetmenim lütfennn dizi devam etsin lütfenn..

  5. Yeni kişiler katilmamali bence bu dizi bu şekilde oyuncularıyla güzel oyuncular değişince güzel olmuyor.

  6. eğer bu dizi biterse bende biterim cok guzel bitmesin yalvariyorum oyuncular ise (ali mavi cemal ismet refika fazil safiye hasibe degismesin ne olur lutfen…!!!

    • nolur bitmesin nolur bitmesin ali mavi ve bütün oyuncular değişmesin nolur değişmesin allahınızı severseniz bir tek refika değişse olur

    • nolur bitmesin nolur bitmesin film okadar güzel ki hiç bitmesini istemiyorum 152 bölüm oynosa çok güzel olur

  7. Diziye yeni isimlerin katilacağı duyuruldu dediniz.Bu bilgileri nereden edindiniz??Hangi siteden????

  8. Dizi genel olarak çok güzel Ama bu dizide Ayşegül ünsa ın rolü çoğalsın. Özellikle onun rolünü çok seviyoruz filim devam etsin.

  9. Müthiş bir dizi kesinlikle finali en az 2019 mayıs ayında yapar. Tam bir anadolu dizisi gerçekten çok iyi oyuncular. Cemal çok iyi oynuyor.

  10. Bitmesin dizi cok eglenceli. Ic karartici dizileri yillarca ekrana getiriyorlar. Böyle güzel ve eglnceli dizileri bitiriyorlar.

  11. Bence çok güzel ve eglenceli bi dizi böyle dizilere gülmek için ihtiyacimiz var bitmesin iLeriz biz

  12. osman karakoç ne olur unutma benide bekliyoruz ask ve mavide hiç olmamıs unutma benide süperdi

  13. Oyuncular ve hikaye süper emeği geçen herkese tesskrlr hem hüzün hem komedi üç dört sezon sürsün ☺

Comments are closed.