Aslan Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 20:16
3

Trt 1 ‘in yeni sezon aile komedi dizisi Aslan Ailem’in çekimleri başlamış ve yeni sezona merhaba demişti. Dizinin mekan seçimleri izleyenlerin dikkatini çekmiş ve dizinin nerede çekildiği merak edilmişti. Aslan Ailem Dizi dizi seti nerede?

Akın Akınözü, Bora Akkaş, Burcu Özberk, Fırat Altunmeşe gibi genelde genç kadrodan oluşan Aslan Ailem dizisinin seti de en az dizi kadar eğlenceli geçiyor.

Dizinin nerede çekildiğine dair şua için net bilgiler olmasa da dizinin İstanbul’da çekildiği biliniyor. Yapım ekibi dizinin en azından ilk 13 bölümü için rahat bir çekim süreci yaşamak için dizinin setine dair bilgileri paylaşmıyorlar.

Aile komedisi dalında diğer kanalları geride bırakan TRT 1, aynı tarzda başlattığı Aslan Ailem dizisi ile de yeni sezonda çok konuşulacak gibi görünüyor. Aslan Ailem dizisi, TRT’nin diğer dizileri gibi bir mahallede geçecek. Bu mahalle ise İstanbul’un eskiyi yansıtan ve özlenen mahalle ortamını evlerimize taşıyan bir mahalle olacak.

Hangimiz Sevmedik ve Seksenler dizileri için İstanbul’da eski mahalle özlemini yansıtan sokakları seçen TRT 1 dizi ekibi yeni dizisi Aslan Ailem için de kolları sıvadı. Dizi için İstanbul’da bir mahallenin seçildiği söylense gelen bilgilerde dizinin çekimleri  Poyrazköy ve civarında yapıldığı kesinleşti.

3 YORUMLAR

Comments are closed.