Aslan Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 21:37
1

Daha önce Aslan Biraderler olarak duyurulan dizi ismini Aslangiller olarak değiştirmiş ve en son Aslan Ailem olarak tekrar isim değişikliğine gitmiştir. Trt 1 ekranlarında aile komedisi olarak gösterilecek olan dizi yeni sezon için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var. Aslan Ailem dizisi oyuncu kadrosu ve tüm karakterler haberimizde.

Aile komedisi dizilerinde yüzü bir türlü gülmeyen Trt1 bu konuda tekrar bir hamle yaptı ve yeni bir proje ile ekranlara gelecek. Dizinin ismi Aslan Ailem ve bir aile komedisi türünde seyirci ile buluşacak. Dizide 4 erkek kardeşin hem zorlu hem de eğlenceli hayat hikayesini izleyeceksiniz.

Merakla beklenen Aslan Ailem dizisinin oyuncuları da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Şuan dizinin belli olan isimlerini yazımıza ekliyoruz. diğer isimler de belli oldukça yazımız güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Aslan Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu

Aslan Ailem Murat Kim? (Akın Akınözü Kimdir?)

1990 yılında doğan ve yurt dışında lisans eğitimini tamamlayan oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem, Arkadaşlar İyidir ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde rol almıştır.

Aslan Ailem Burcu Özberk Kimdir?

1990 doğumu olan oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı rolünün ardından Şahane Damat’ta da başrol oynamıştır. Ancak dizi kısa ömürlü olmuştur.

Aslan Ailem Bora Akkaş Kimdir?

1990 doğumlu olan oyuncu 2004 yılında Dişikuş isimli dizi ile ekranlara ilk adımını atmıştır. Ancak asıl tanınmasını sağlayan dizi Geniş Aile olmuştur. Geniş Aile dizisindeki Zekai rolüyle büyük beğeni toplayan oyuncu Ruhumun Aynası dizisinde de Çetin karakterini canlandırmıştır.

Aslan Ailem Umut Kim? (Fırat Altunmeşe Kimdir?)

Sesiyle herkesin beğenisini kazanan İzzet Altunmeşe’nin oğlu olan Fırat Altunmeşe İstanbul Craft Stüdyoda oyunculuk eğitimi almıştır. Vicdan, Kaçak Gelinler ve Kehribar dizilerinde rol almıştır.

 

Comments are closed.