Aslan Ailem Final Mi Yapıyor? Neden Erken Final Yapıyor


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 13:48
12

Aslan Ailem dizisi 22 Ekim pazar akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Sıcacık bir aile dizisi olan Aslan Ailem ilk bölümü ile beklentileri karşıladı mı? Reyting sonuçları nasıl? Dizi devam edecek mi yoksa erken final mi yapacak?

Eğlenceli senaryosu ve gençlerin ağırlıkta olduğu kadrosuyla sezona iddialı bir giriş yapan Aslan Ailem her kesimden insana hitap eden sıcak bir aile dizisi. 

Aslan Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?

Dizinin ana konusu şöyle: Vedat, annesi Hayriye karısı Hatice ve 3 erkek çocuğuyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Mutlu huzurlu ve sakin hayatları Burcu’nun gelmesi ile alt üst olur. Burcu, iş adamı Tayfun’un şımarık, zengin ve güzel kızıdır. Tayfun bir yolsuzluk suçlaması sonucuyla yurt dışına kaçar. Ve böylece Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle mecburen kesişir. Burcu, bir akşam Aslan ilesinin kapısını çalar ve evlerini boşaltmasını söyler. Burcu’nun beklenmeyen çıkışına Vedat ve Hayriye dışında herkes şaşırır. Bütün olaylar tamda bu noktada başlar.

Dizinin pazar akşamları ekrana gelmesi büyük avantaj. Çünkü aynı gün farklı kanallarda reytingleri yüksek başka bir proje yok. Pazar akşamı yayınlanan dizinin en güçlü rakibi Tv8’in fenomen yarışma programı O Ses Türkiye.

Geçtiğimiz sezon Trt ekranlarında pazar akşamları Baba Candır dizisi yayınlanıyordu. Trt genellikle  sıcak, samimi ve komedi ağırlıklı dizileri ekrana getirmeyi tercih ediyor.

Biz dizinin ilk bölümünü başarılı bulduk. Herkesimden insanın zevkle izleyeceği sıcak bir aile dizisi olduğunu düşünüyoruz. Dizi uzun soluklu olur mu bilmiyoruz bunu söylemek için daha çok erken.

Siz Aslan Ailem dizisini nasıl buldunuz? Aslan Ailem dizisi uzun süre ekranlarda kalır mı? Yoksa erken final mi yapar? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

12 YORUMLAR

  1. İzlediğim en eğlenceli aile dizisiydi İzlediğim en eğlenceli aile dizisiydi kızımla kaçırmadan seyrediyorduk çok üzüldük kızım ağladı final oluyor diye bu kadar erken final olması böyle bir dizi için haksızlık kaçırmadan seyrediyorduk çok üzüldük kızım ağladı final oluyor diye bu kadar erken final olması böyle bir dizi için haksızlık

  2. İzlediğim en eğlenceli aile dizisiydi kızımla kaçırmadan seyrediyorduk çok üzüldük kızım ağladı final oluyor diye bu kadar erken final olması böyle bir dizi için haksızlık

  3. Süper bir dizi. Bence uzun süre devam eder. Ayrıca ben aslan ailemin en sıkı takipçilerinden biriyim

  4. Umarım dizi devam eder. Ailece zevkle izliyoruz. Hem komik, hem romantik, heyecanlı, ne ararsan var. Bir anı bile sıkıcı değil ve oyuncular çok iyi.Süper

Comments are closed.