Aslan Ailem Murat Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 21:03
1

 

Aslan Ailem dizisindeki Murat Aslan karakterine can veren oyuncu kimdir? Yakışıklılığıyla büyük beğeni toplayan Murat karakteri hakkındaki ayrıntılar sizlerle!

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Aslan Ailem, birbirinden güzel ve yakışıklı oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Dizide en çok ilgiyi çeken oyunculardan birisi de Murat karakteri ile Akın Akınözü oldu.

Aslan Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler

Sımsıcak bir aile yaşantısını gözler önüne serecek olan Aslam Ailem dizisinde Bora Akkaş, Burcu Özberk ve Fırat Altunmeşe gibi oyuncularla başrolü paylaşan Akın Akınözü’yü sizler için araştırdık.

Aslan Ailem Murat Kim? (Akın Akınözü Kim?)

1990 doğumlu olan oyuncu TED Koleji mezunudur. Başarılı bir eğitim hayatı olan oyuncu yurt dışında hem lisans hem de yüksek lisans öğrenimini tamamlamıştır. Yakışıklılığı ile bir anda parlayan oyuncu ilk olarak 2014 yılında Azrail ismindeki sinema filminde rol almıştır.

Yüksek lisans eğitimini tamamlamasının ardından Türkiye’ye dönen oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol almıştır. Ardından Arkadaşlar iyidir isimli gençlik dizisindeki Yunus karakteri ile büyük beğeni toplamıştır.

Akın Akınözü en son yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde rol almıştır. Oyunculuk alanında eğitim almasa da küçük yaşlardan itibaren tiyatroya olan ilgisi ile bilinen oyuncu, başarılı oyuncularla çalışma şansına sahip olduğu için oyunculuk alanındaki başarısını bir hayli arttırmıştır.

Biz de Akın Akınözü’ye yeni dizisi Aslan Ailemdeki Murat Aslan rolü için başarılar diliyoruz. Siz ünlü oyuncunun dizideki performansını beğendiniz mi? Murat Aslan rolünü sevdiniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Aslan Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?

1 YORUM

Comments are closed.