Ateş Böceği Aslı Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Haziran 2017 : 16:17
19

Star Tv ekranlarının yaz sezonundaki en iddialı dizilerinden birisi olan Ateş Böceği dizisindeki Aslı kimdir? Ateş Böceği Aslı karakterini kim canlandırıyor? Ateş Böceği Aslı gerçek adı nedir?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi adından söz ettirmeye devam ederken dizideki karakterler de merak konusu oldu. Özellikle dizide Aslı karakterini canlandıran oyuncu güzelliğiyle ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekti.

Ateş Böceği Aslı kimdir? Nilay Deniz kimdir?

1993 doğumlu olan oyuncu Aydın’da doğup büyümüştür. Oyunculuk hayatına döneminin en popüler dizilerinden birisi olan Behzat Ç. İle başlamıştır. Tam adı Kıymet Nilay Deniz olan oyuncu 24 yaşındadır. Behzat Ç. Dizisindeki Rüya karakterinin ardından çok beğenilen oyuncu Hayata Beş Kala, Mor Menekşeler gibi yapımlarda da yer almıştır.

Nilay Deniz, Güneşi Beklerken dizisinde Begüm karakterine can vermiştir. Ardından Aşk Yeniden dizisinde Selin karakteriyle de büyük beğeni toplamıştır. En son yayın hayatına erken veda etmek zorunda kalan Dayan Yüreğim dizisinde başrol oynamıştır.

Nilay Deniz’in basın ile paylaştığı bilinen bir sevgilisi yoktur. Ünlü oyuncu Ateş Böceği dizisinde de Aslı karakteri ile ekranlara gelmektedir.

Ateş Böceği Dizisi Oyuncu Kadrosu. Tüm Oyuncular

Ateş Böceği Dizisinin Çekim Yeri Neresi?

 

19 YORUMLAR

  1. Bu diziyi çok seviyorum.Bayılıyorum ya.Barış ile Aslı çok yakişıyorlarya keske gercek hayattada birlikde olsalar

  2. ya çooook güzel bir fılm siz çok yakışıyonuz gerçekte de sevgili olmaniz daha iyi aslı&barış

  3. Gercekten coo guzel bir dizi yani persembe gunlerini iple cekiyorum asli senide coo s vdim tatlisin felan yani dizi bitmesin barislada coo yakisiyonuz

  4. Hiç güzel değil oyuncuları hiç rol yapamıyor diziyi hiç sevmedik tatlı bela hint dizisi süper

  5. ya harika bir dizi nasıl yapmışlar

    bence fazla söze gerek yok sakın sezon finali felan yapmayın

Comments are closed.