Ateş Böceği Dizisi Tuttu mu? Final Mi Yapıyor? Final Tarihi Ne Zaman?


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 20:00
248

Ateş Böceği dizisi tuttu mu? İzlendi mi? Ne zaman final yapacak? Ateş Böceği erken final mi yapıyor? Ateş Böceğinin final tarihi belli oldu mu?

Star Tv’nin çiçeği burnunda dizisi Ateş Böceği, ilk bölümleriyle sıcacık bir yaz dizisi olduğunu belli etti. Ancak birçok başarılı yapımla karşı karşıya gelen dizi başarısını henüz kanıtlayamadı.

Ateş Böceği finali ne zaman? Birçok kanal yaz sezonu için yeni dizi arayışına girişmiş ve yaz sezonunda birçok dizi izleyicisi ile buluşmuştu. Ateş Böceği de izleyici ile buluşan dizilerden birisi oldu.

Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz gibi başarılı ve sempatik oyuncuları bir araya getiren Ateş Böceği dizisi, geçtiğimiz sezondaki Çilek Kokusu dizisi gibi çok sevildi. Nilay Deniz’in Seçkin Özdemir’in şoförünü canlandırdığı dizi, komik ve eğlenceli sahnelerinin yanı sıra aşk dolu sahneleri ile de çok konuşuldu.

Ateş Böceği dizisi, yalnızca bir yaz sezonu için planlandı. Yani dizinin ilk 13 bölümü için yapımcı şirketi ile anlaşma imzalandığı iddia edildi. Eğer ilk 13 bölüm içerisinde dizi çok yüksek reytinglere sahip olursa yeni sezonda devam etme olasılığı var. Ancak yaz dizilerinde olay örgüsü de hızla ilerlediği için yeni sezona uzarsa dizi eski başarısını koruyamayabilir.

Diğer taraftan dizinin hikayesinin, daha önce ekranlarda gelen ancak pek fazla tutunamayıp final yapan Dayan Yüreğim dizisi ile benzerlik göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Dayan Yüreğim dizisindeki gibi kadın başrol oyuncunun kardeşine araba ile çarpılması Dayan Yüreğim dizisi ile aynı hikayeye sahip.

Tabi bu hikaye benzerliği diziyi olumsuz etkiler mi bilinmez ancak Dayan Yüreğim dizisi ile ilgili yapılan hataların bu dizide de yapılması dizinin aynı akıbete doğru gitmesine yol açabilir. Bakalım diziyi nasıl bir akıbet bekliyor olacak. Şimdilik dizinin sevildiği izlenimi ağır basmakta.

Gelen son bilgilere ve sosyal medyada dönen kulis bilgilerine göre 25 Ekim Çarşamba günü 22:30’da final yapacak. Ateşböceği’nin final yapması ile yerine Dolunay dizisi gelecek.


Ateş Böceği Final Mi Yapıyor? 


Sizce Ateş Böceği yeni sezonda devam etmeli mi? Ateş Böceği dizisini beğendiniz mi? Ateş Böceği dizisinin devam etmesini ister misiniz? Yoksa dizi final mi yapmalı? Eğer dizimizin final yapmasını istemiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan konumuz altına yorum bırakarak bize destek olabilirsiniz. Kanal ve yapım şirketine yorumlarınız ile mesaj bırakabilirsiniz.


Ateşböceği Erken Final Yapmasın Kampanyası-Destek Ol


248 YORUMLAR

  1. Çocuklarımın güvenle izledikleri, şiddet ve dram içermeyen nadir dizilerden. Devam etmesini isterdim

  2. takip ettiğim tek dizi bu final olmasin. Günlerini sayıp internetten tekrar tekrar izleten bir dizi

  3. Atesbocegi final yapnadin biz coook seviyoruz eglenceli romantik komadi boyle bi dizi final yapanaz bu sadece haksızlık olur lutfen final yapmayin tm sadece ara verme istiyosaniz sezon finali yapin ama sonra tekrar oynayin ama atesbocegi dizidini bitirmeyin illede bitircekdenix baska dizi bitirin lütfen bitmesin

  4. Lütfen bitmesin dizi biz diziyi çok seviyoruz lütfen dizi bitmesin 2 3 gün tekrar verilsin izleriz o kadar seviyoruz diziyi ne olur finale girmesin bırakmayın diziyi

  5. ya gercekten biterse cok sacmalik bitmesin cok beyenerek eylenerek izledim bir dizi bitmesin lütven ya

  6. Bir diziye başlanıyor beğeni ile izlenirken final deniliyor.Sebep nedir? İzleyici kitlesinin çok olduğunu düşünüyorum. Lütfen bu dizinin devam etmesi taraftarıyım. Teşekkürler.

  7. Şuana kadar izlediğim dizilerden daha güzel. Dayan yuregim dizisi ile aynı deniyor diyorlar bence benzemiyor .saçmalık yani eğer ateş böceği dizisi biterse star TV’nin hiçbir şekilde izlenilmeyecegini eminim … Bu yüzden ateş böceğinin bitmesini istemiyorum

  8. Her dızıyı ızlemem cokeglenceli finale girmesin cok dogal dizi oyuncular harika

  9. Yalvaririm yapmayin yalvaririm brn 1 ay soku atlatamam hem ben adimi bile degistirip nilaynur yqpmak istiyordum

  10. Boyle bi dizi kesinlikle bitmemeli starin şimdiye kadar oyanttigi dizilerden 1.sirada. Diyebilirim..egerki final olursa star kanali ve izleyenler icin cok buyuk bi kayip olur…

  11. harika bir dizi bitmesin ,böyle birşey olursa birçok insani çooooook üzersiniz yapmayin lütfen.

Comments are closed.