Avlu Dizi Oyuncuları ve Karakterleri


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 01:26
1

Avlu dizisinde kimler var? Avlu dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Avlu dizisinde kimler rol alıyor? Prisoner dizisinin Türkiye uyarlaması olan Avlu çok yakında Star Tv’de olacak. İşte detaylar.

Star Tv ekranlarında yepyeni bir dizi daha izleyicisi ile buluşmak için geri sayıma başladı. Adı Avlu olarak belirtilen dizinin hazırlıkları son hızla devam ediyor.


Aliya Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor? Aliya Dizisi Konusu Ne? <<<tıkla


Avlu dizisinin yapımcılığını Limon Filmin üstlendiği belirtilirken dizinin yönetmen koltuğunda ise birçok diziden tanıdığımız Yüksel Aksu üstleniyor.

Değişik bir senaryo ile izleyeceğimiz Avlu dizisinin oyuncu kadrosu için oldukça titiz bir inceleme sürecinden geçen oyunculardan kesin olup açıklananları sizler için paylaşıyoruz. Avlu dizisi oyuncu kadrosu:

 

Limon Filmin yapımcısı olduğu Avlu dizisinin oyuncu kadrosunda geçtiğimiz sezonlara damgasını vuran oyuncuların olacağı iddia ediliyor. Ancak geçtiğimiz sezonda bazı kanallar yakışıklı ve güzel başarılı oyuncularını elinde tutabilmek için oyuncularla anlaşma imzalamıştı. Eğer bu durum birçok kanal için geçerli olmuşsa yeni sezondaki yeni diziler ünlü oyuncu arayışında zor duruma düşebilir.

Geçtiğimiz sezonda Söz, Anne, Fazilet Hanım ve Kızları, İstanbullu Gelin gibi dizilerle zirveyi kimseye kaptırmayan Star Tv, yeni sezonda da Börü, Dolunay, Ateş Böceği, Çember gibi diziler ile izleyicinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Avlu da ilginin çekilmesini sağlayan başka bir dizi olacak.

 

Avlu dizisinde yer alacak diğer oyuncular henüz netleşmediği için sizlerle paylaşamıyoruz. Ancak konu ile ilgili kesin bilgi edindiğimiz anda haberimizi güncelleyerek sizinle paylaşacağız. En güncel dizi haberleri için bizi takip etmeye devam edin.

Avlu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Avlu Dizisi Demet Evgar Kimdir?

Avlu dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Demet Evgar 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Son  olarak Vatanım Sensin dizisinde rol alan tecrübeli ve başarılı oyuncu Demet Evgar, Manisa doğumludur.  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha çok tiyatro alanında yoğunlaşan oyuncu  2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde Yılın Kadın Oyuncusu ödülünü almaya hak kazandı. Aslı ile Kerem, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım, Erkekler Ağlamaz, Gençlik Başımda Duman, 1 Erkek 1 Kadın ve son olarak Vatanım Sensin dizilerinde rol almıştır.

Avlu Dizisi Ceren Moray Kimdir?

1985 tarihinde dünyaya gelen oyuncu Diyarbakırlı’dır. Oyuncu olma isteği  küçük yaşlarda başladı. İlk oyunculuk eğitiine Pera Güzel Sanatlar ‘da başlayan oyuncu 2005 yılında Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü ‘nü kazandı ve 2009 yılında üniversiteden mezun oldu. Kariyer hayatı boyunca, Serseri Aşıklar, Dayı, Nefes Nefese, Doktorlar, Kavak Yelleri, İşler Güçler, O Hayat Benim ve El Değmemiş Aşk dizilerinde rol almıştır.

Avlu Dizisi Nursel Köse Kimdir?

Avlu dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Nurel Köe 1961 doğumludur. Oyuncu üniversite eğitimini Almanya’da tamamlamıştır. Ünlü oyuncu henü öğrenci iken yazarlık da yapmıştır. Sessiz Gece, Kavak Yelleri, Kalpsiz Adam, Kış Masalı, Al Yazmalım, Kötü Yol gibi dizilerde rol alan oyuncu en son Erkan Petekkaya’nın başrolünde olduğu Paramparça dizisinde Keriman karakterini canlandırmıştır.

Avlu Dizisi Rüçhan Çalışkur Kimdir?

Avlu Dizisi Gamze Topuz Kimdir?

Sizce Avlu dizisinde hangi oyuncular rol almalı? Hangi oyuncuları bu dizide görmek istersiniz? Fikirlerinizi bekliyoruz.

1 YORUM

Comments are closed.