Avlu Dizisi Nerede Çekiliyor? Hapishane Nerede


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 09:07
0

Star Tv yepyeni bir diziyi daha izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor. Çalışmaları tüm hızıyla devam eden dizinin ismi “Avlu” olarak açıklandı. Etkileyici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla sezonun iddialı yapımlarından biri olmayı hedefleyen Avlu dizisi nerede çekiliyor? Hapishane ve çevresinde geçen olayların konu alındığı dizi nerede çekiliyor? Dizide geçen hapishane sahneleri nerede çekiliyor? İşte ayrıntılar…


[kirmizitext]Avlu Dizi Oyuncuları ve Karakterleri [/kirmizitext]


Kadrosunda Demet Evgar, Nursel Köse, Rüçhan Çalışkur, Gamze Topuz ve Ceren Moray’ın yer aldığı kesinleşen dizinin yönetmenliğini Yüksel Aksu üstleniyor. Limon Film imzalı dizinin senaryosunu Seda Altaylı kaleme alıyor. Etkileyici ve dram yüklü hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyecek projenin hazırlıkları titizlikle yürütülüyor.

Avlu dizisinin her bir oyuncusu için yaklaşık 800 kişi ile deneme çekimleri yapıldı. Role ve senaryoya en uygun oyuncular özenle seçildi. Avlu dizisinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verirsek: Kader mahkumu bir kadının hapishane ortamıyla yeni tanışması ve kızından ilk kez ayrılıyor olmasının büyük acısı üzerine kurulu bir senaryo. izleyenlerin yüreğini dağlayacak hüzün dolu bir hikaye.

Demet Evgar’ın muhteşem oyunculuğu ve etkileyici senaryonun bir araya gelmesi ile güzel bir projenin ortaya çıkacağını düşünüyor. Hapishanede hem çektiği evlat özlemini dindirmeye çalışan hem de hayatta kalma mücadelesi veren bir kadının hayat hikayesini anlatan Avlu’da aslında çok sakin bir hayat süren bir kadının hapishanede nasıl güçlü bir kadına dönüştüğünü izleyeceksiniz.

Avlu Dizisi Nerede Çekiliyor? 

Avlu dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılacak. Ağırlıklı olarak hapishane ve çevresinde çekileceği için Ümraniye’de özel bir platoda dev bir set kuruldu. Avlu dizisi için hazırlanan platonun yapımı tam 4 ay sürdü. Dizinin çekimleri kısa süre içinde başlayacak ve 2018’in ilk aylarında ekrana gelecek.