Avlu Dizisi Cemal Kimdir? Erhan Güleryüz Hayatı


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 03:36
0

Limon Film’in Star TV için özel olarak hazırladığı “Avlu” izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Dram ve acı yüklü hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek dizinin yönetmenliğini ise Yüksel Aksu üstleniyor. Demet Evgar ve Ceren Moray’ın başrol paylaşacağı dizide en çok dikkat çeken isimlerden biride Cemal karakteri. Avlu dizisi Cemal kim? Avlu dizisi Cemal’in gerçek adı nedir? Avlu dizisi Cemal’in hayatıyla ilgili tüm merak edilenler.


Avlu Dizisi Nerede Çekiliyor? Hapishane Nerede


Daha önce Poyraz Karayel, İşler Güçler ve Kara Ekmek gibi başarılı dizi projelerine imza atan Limon Film, Avlu dizisi için yaklaşık bir yıldır hazırlanıyor. Dizinin masa başı çalışmaları ve oyuncu arayışları tamamlanır tamamlanmaz çekimleri başladı. Şubat ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin çok yakında tanıtım fragmanı yayınlanacak. Zengin oyuncu kadrosunda Cemal karakteri hiç kuşkusuz dizinin en dikkat çeken isimlerinden. Avlu dizisi Cemal kim sorusu internet üzerinden yoğun olarak gelmeye devam ediyor.

Avlu Dizisi Cemal Kim? Erhan Güleryüz

Avlu dizisi Cemal karakterine hayat veren Erhan Güleryüz 1966 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Küçük yaştan beri tek hayali şarkı söylemek olan Erhan Güleryüz 1992 yılında ilk albümünü çıkarmıştır. 1996 yılına gelindiğinde Cemil Özeren, Can Günay, Alper Çakır ve Ayhan Öztoplu ile birlikte bir döneme damga vuran Ayna grubunu kurmuşlardır. 2013 yılında bambaşka bir sektöre yönelen Erhan Güleryüz Kafkas isimli filmin yönetmenlik  senaryo müzik ve oyunculuğunu üstlenmiştir. Avrupa Avrupa, Gönül Hırsızı, Abim, Sultan, Martılar Uçarken, Dolunay ve Hakkını Helal Et projelerinde rol almıştır.

Ayna grubu olarak unutulmaz eserlere imza attılar. Gittiğin Yağmurla Gel, Dön Bak Aynaya, Çayımın Şekeri ve Bostancı Durağı bu eserden sadece bir kaç tanesidir.