Babamın Günahları İzlendi Mi? Tuttu Mu? Final Mi Yapacak


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 06:58
4

Star Tv, 2018 yılı için hazırladığı iddialı projelerine bir yenisini daha ekledi. Uzun süren hazırlıklar ve art arda gelen tanıtım fragmanların ardından 10 ocak çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Babamın Günahları izlendi mi? Etkileyici hikayesi ve son dönemin gözde oyuncularını bir araya getiren Babamın Günahları tuttu mu? Büyük umutlarla ekrana gelen Babamın Günahları final mi yapıyor? Çarşamba gibi zorlu bir günde ekran macerasına başlayan Babamın Günahları erken final mi yapacak? İşte ayrıntılar…


[kirmizitext] Babamın Günahları Oyuncu Kadrosu Tam Liste[/kirmizitext]


Babamın Günahları dizisi reyting oranları ve izleyici yorumlarına gelmeden önce dizinin konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. “Hayatımın aşkı için hayatımın aşkından vazgeçtim” sloganıyla tanıtılan dizinin oyuncu kadrosunda Melisa Sözen, Kadir Doğulu ve Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin yer alıyor. Ozan’ın işlemediği bir cinayeti evlenmek üzere olduğu Yeşim’e zarar gelmemesi için üstlenmesiyle başlayan hikaye oldukça dramatik. Ozan’ın işlemediği bir suçu üstlenmesi Yeşim ve Ozan’ın bambaşka hayatlara sürüklemiştir. Ozan kızı olduğundan habersiz 7 yıl geçirmiştir. Taki kızı Zeyno amansız bir hastalığın pençesinde yaşam mücadelesi verene kadar. Lösemi tedavisi gören Zeyno için ilik nakli gereklidir. Ve Zeyno’nun hayatı babası Ozan’ın elindedir. Ozan, kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün yine işlemediği bir suçun faili olduğunu öğrenir.

Dram,hüzün ve yıllar sonra evladına kavuşan babanın hikayesini anlatan Babamın Günahları izlenmedi mi, Babamın Günahları final mi yapıyor, usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Babamın Günahları final mi yapacak? Dizinin ilk bölümü 10 ocak çarşamba ekrana geldi. Aynı gün aynı saatte ekrana gelen Diriliş Ertuğrul ve Meryem dizileriyle reyting mücadelesi vermeyi göze alan Babamın Günahları reyting sonuçları nasıl? Öncelikle diziyi seven bir kitle olduğu kadar sevmeyen bir kitlede var. Dizide bazı karakterler olmamış gibi. En çok eleştiri kadın başrol oyuncusunun olmadığı yönünde. Kadir Doğulu’nun sanki jole reklamında oynuyor gibi aksiyon sahnelerinde saçının hiç bozulmaması dikkatlerden kaçmadı. Sanki başrol oyuncusunun saçları bozulmasın diye özel bir çaba harcanmış. Baz ıaksiyon sahneleri çekilmek için çekilmiş gibi. Örneğin dizinin ilk sahnesi, Ozan’ın uyuşturucu deposunu basması. Sanki oradan geçerken bir uğrayayım havasındaydı. Evet son patlama sahnesi ve o anda Ozan’ın elinde silahla yürümesi güzeldi, sahne ve oyunculuk açısından beğenildi. Fakat dediğimiz gibi bazı sahnelerde zorlamalar vardı. Tabi bu ilerleyen bölümlerde reytinglere etki eder mi, yada yönetmenden eleştirilere kulak verip değişikliğe gider mi bilinmez.

Babamın Günahlar ne yazık ki ilk bölümü ile yeterli izlenme oranlarını yakalayamadı. Dizinin yayın günü oldukça talihsiz. Farklı bir günde daha zayıf rakiplerle karşı karşıya gelmiş olsaydı her şey daha farklı olabilirdi. Tabiki henüz Babamın Günahları final mi yapıyor, Babamın Günahları final mi yapacak sorularına yanıt vermek için erken. Bunu ilerleyen günlerde sayısal verilerle daha net açıklayacağız

Siz dizinin ilk bölümünü nasıl buldunuz? Babamın Günahları izlendi mi tuttu mu final mi yapacak? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

4 YORUMLAR

Comments are closed.