Bahtiyar Ölmez Dizisi Başrol Oyuncusu Yetkin Dikinciler Kimdir


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 09:36
1

Bahtiyar Ölmez dizisi Yetkin Dikinciler kimdir? Dizide hangi karaktere hayat verecek? Bahtiyar Ölmez dizisi başrol oyuncusu Yetkin Dikinciler hakkında bütün merak edilenleri haberimizde derledik.

Atv, yeni sezon için Seven Ne Yapmaz ve Cennetin Gözyaşları isimli iki projesini ekrana getirmek için hazırlanırken bu projelere bir yenisi daha eklendi. Çekimlerine başlanan Bahtiyar Ölmez dizisi çok yakında Atv’de yayın hayatına start verecek.

ATV’nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez’in merakla beklenen başrol oyuncusu belli oldu. Yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı dizinin başrolünde Murat Yıldırım’ın yer alacağı iddia edilmişti.

Fakat  diziye adını veren karaktere daha önce Eşref Saati, Bizim Yenge, Merhaba Hayat ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinin yanında Babam ve Oğlum, Mavi Gözlü Dev ve Nadide Hayat filmleriyle adından oldukça fazla söz ettiren Yetkin Dikinciler hayat verecek.

Dizinin komedi ve aksiyon ağırlıklı olması bekleniyor. Bahtiyar Ölmez’in en geç ekim ayında Atv’de yayınlanması bekleniyor. Atv ekranlarının yeni sezon projeleri arasında yer alan Bahtiyar Ölmez’in başrolü için bir kaç ünlü oyuncuya teklif götürüldü ve Yetkin Dikinciler ile karşılıklı imzalar atıldı.

Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cem Tabak’ın  oturduğu Bahtiyar Ölmez, Eylül ayının ikinci yarısı itibariyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bahtiyar Ölmez Dizisi Yetkin Dikinciler Kimdir?

1969 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirmiştir. Kariyer hayatı boyunca sayısız tiyatroda rol almıştır. Bunun yanında pek dizi ve film projelerinde başrol olarak yer almıştır.

Bahtiyar Ölmez Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu

Comments are closed.