Bahtiyar Ölmez Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi İlde?


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 21:55
2

Hande Subaşı ve Yetkin Dikinciler’in başrollerini paylaştığı Bahtiyar Ölmez isimli dizi nerede çekiliyor? Merakla beklenen dizinin seti nerede hangi semtte? İşte tüm ayrıntılar…

Bahtiyar Ölmez kadrosunda Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı, Güven Hokna, Orhan Aydın, Serkan Kuru, Umut Oğuz, Ali Çatalbaş gibi isimlerin yanında Ütopya ve Survivor yarışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken  Semih Öztürk’ün de rol aldığı ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisi, cumartesi günleri Atv’de yayınlanacak.


Bahtiyar Ölmez Dizisi Başrol Oyuncusu Yetkin Dikinciler Kimdir


Uzun süredir merakla beklenen, yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği Bahtiyar Ölmez dizisinin proje tasarımı Hasan Burak Kayacı’ya ait. Hasan Burak Kayacı’nın daha önce Kertenkele dizisinin de proje tasarımını üstlendiği biliniyor.
Pek çok projede olduğu gibi Bahtiyar Ölmez’de İstanbul’da çekiliyor. Bursa Mudanya ve İstanbul Polonezköy de çekimlerin devam ettiği bilgisine ulaştık. Setin tam adresini çok yakında sitemizde paylaşacağız.
Yeni sezon için Seven Ne yapmaz ve Cennetin Gözyaşları dizilerini ekrana getirecek olan Atv yine başarılı bir sezon geçirecek gibi gözüküyor. Dizinin komedi ağırlıklı olması onu rakiplerinden ayıracaktır. Çünkü son zamanlarda ekrana gelen dizilerin genel konusu dram ve hüzün ağırlıklı. Bahtiyar Ölmez, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmak için hazırlanıyor.

 Bahtiyar Ölmez dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizi tutar mı izlenir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Slmlar on numara bir ekip on numara bir dizi olmuş bayılıyorum bu filme aşığım 1 bölüm bile kaçırmıyorum kaçırsamda netten izliyorum emeğinize sağlık.

Comments are closed.