Bahtiyar Ölmez Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu


Güncelleme: 12 Ekim 2017 : 00:40
4

Yeni sezon için birbirinden iddialı projeleri ekrana getirmeye hazırlanan Atv yeni bir dizi projesini daha gündemine aldı. Yayınladığı dizilerle geçtiğimiz sezonu başarıyla bitiren Atv Bahtiyar Ölmez isimli yeni bir diziyi ekranlara getirmek için kolları sıvadı.

Seven Ne Yapmaz, Cennetin Gözyaşları gibi yeni dizilerini yeni sezonda izleyicisi ile buluşturan Atv, geçtiğimiz sezonlardan beri devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kırgın Çiçekler, Kanatsız Kuşlar gibi dizileri ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Bahtiyar Ölmez dizisinin başrollerini ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı paylaşıyor. Dizide ayrıca Güven Hokna, Umut Oğuz, Serkan Kuru, Ali Çatalbaş ve Orhan Aydın gibi oyuncular bulunuyor.

Bahtiyar Ölmez Dizisi Yetkin Dikinciler Kimdir?

1969 doğumlu olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’de Felsefe Bölümünde okurken tiyatroya olan ilgisi ve yeteneğini keşfeden Yıldız Kenter’in önerisi ile Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirmiştir. 1998 yılında Leoparın Kuyruğu filminde Serdar rolünü canlandırmıştır. Babam ve Oğlum, Sis ve Gece, Gözyaşı Çetesi, Kardelen, Umut Üzümleri, Nadide Hayat, Biz Size Döneriz, Her Şey Mümkün gibi yapımlarda yer almıştır.

Bahtiyar Ölmez Hande Subaşı Kimdir?

1984 doğumlu olan oyuncu Fransız orta okulunda eğitim görmüştür. Ardından İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılında katıldığı güzellik yarışmasında 1. olmuştur. Adak, Kuş dili, Elveda Rumeli, Güneşi Gördüm, Diriliş Ertuğrul gibi projelerle adından söz ettirmiştir.

Bahtiyar Ölmez Güven Hokna Kimdir?

1946 yılında doğan tecrübeli oyuncu birçok tiyatro oyununda rol almıştır. Susam Sokağı, Ferhunde Hanımlar, Eşkıya, İkinci Bahar, Zerda, Kurtlar Vadisi, Yaprak Dökümü, Huzur Sokağı, Sen Benimsin, Bana Sevmeyi Anlat gibi sevilen dizi ve filmlerde önemli roller üstlenmiştir.

Bahtiyar Ölmez Dizisi Ali Çatalbaş Kimdir?

1963 doğumlu olan oyuncu Savcının Karısı, Fedai, Pardon, Kolpaçino gibi yapımlarda yer almıştır. Dizi ve filmlerin yanı sıra birçok tiyatro oyununda rol almıştır.

Bahtiyar Ölmez Dizisi Semih Öztürk Kimdir?

1991 doğumlu olan Semih Öztürk Marmara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. TV 8 ekranlarında yayınlanan Ütopya programı ile tanınmıştır. Aynı programda tanıştığı Kurretülayn Matur ile sevgilidir. Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler programına katılmış ardından Survivor programının panoramasında yorumculuk yapmıştır.

Bahtiyar Ölmez Dizisi Serkan Kuru Kimdir?

1978 doğumlu olan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro eğitimi almıştır. Emret Komutanım, Doktorlar, Tövbeler Tövbesi, Şevkat Yerimdar, Kara Para Aşk, Kertenkele gibi dizilerde rol almıştır.

Bahtiyar Ölmez Dizisi Umut Oğuz Kimdir?

1977 doğumlu olan oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü mezunudur. Tatil bölgelerinde animatörlük yaptığı dönemde yapımcıların dikkatini çekmiştir. Emret Komutanım, Pardon, Adanalı, Boynu Bükükler, Figüran ve Kertenkele gibi yapımlarda rol almıştır.

Hazal Şenel

Bahtiyar Ölmez Dizisi Tanıtım Fragmanı: henüz yayınlanmadı.

Bahtiyar Ölmez dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizide hangi oyuncuları görmek istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.  

Kayıtdışı Dizisi Ne zaman Başlayacak İlk Tanıtım Fragmanı


Oğul Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

Bahtiyar Ölmez Murat Yıldırım Kimdir?

Türk oyuncu ve sunucudur. 1979 Konya doğumlu olan sanatçı 182 cm boyundadır. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunudur. 2016 yılında Iman Elbani ile evlenmiştir. 2012’de Tims Productions’ın yapımcılığında ekranlara gelen ve Show TV’de gösterilen Suskunlar dizisinde canlandırdığı Ecevit karakteri ile tanınırlığını arttırmıştır.

Comments are closed.