Balçiçek İlter İle Olay Yeri Nasıl Bir Program?


Güncelleme: 27 Ağustos 2017 : 00:42
5

Balçiçek İlter ile Olay Yeri nasıl bir program? Olay Yeri formatı nasıl? Balçiçek İlter ile Olay Yeri nasıl bir program olacak?

Star Tv ekranlarında 4 Eylül Pazartesi yepyeni bir program başlıyor. Yeni bir formatı izleyici ile tanıştıracak olan Star Tv, yeni programı için ünlü sunucu Balçiçek İlter ile anlaştı.


Zuhal Topal’la 2017-2018 Yeni Sezon Formatı Nasıl? Zuhal Topal Ne Zaman Başlayacak?


Balçiçek İlter’in sunumu ile ekranlara gelen Olay Yeri programı, Müge Anlı’nın başlatmış olduğu karanlık kalmış olayların üzerine gitme programlarına yeni bir soluk kazandırıyor.

Balçiçek İlter, yeni programı Olay Yeri’nde daha önce yaşanmış ancak aydınlatılamamış olaylar ile ilgili araştırma yapacak. Ancak ünlü sunucu bu programı daha önce gördüğümüz programlar gibi stüdyo ortamında değil olayın gerçekleştiği yerde yapacak.

Olayın gerçekleştiği yerde incelemeler yapacak olan Balçiçek İlter, bir dedektif titizliği ile olayları aydınlatmaya çalışacak.

Daha önce birçok televizyon programı sunan başarılı sunucu, yeni programı ile haftaiçi her gün saat 16.00’da izleyiciler ile buluşacak. Daha önce evlilik programının yayınlandığı saatte izleyici ile buluşacak olan Balçiçek İlter’in programının başarılı olup olmayacağı ise merak konusu.

Sizce Olay Yeri programı başarılı olacak mı? Balçiçek İlter’in sunduğu olay yeri programını izlemeyi düşünüyor musunuz? Sizce program izlenecek mi? Yoksa izdivaç programının eski saatinde yeniden yayınlanmasını ister miydiniz? Konuyla ilgili görüş ve önerilerinizi yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. En güncel haberler için bizi takipte kalın!

5 YORUMLAR

  1. Balçiçek hanım çok fazla gereksiz yorumlar yapıyor izlerken okadar sınır bozucu oluyorki programa bağlanıp niye bu şekilde dusunmuyosunuz diyesim var.mesela kübra kayıp aile ortada babaya dicek bişey yok ben bile kardeşinin herşeyden haberinin olduğunu annenin çok başkıcı ve dayısının oğlu ile evlendirmesini istediğini kızı buñalttip kaçırdığını anlıyorum siz hala niye anneyi kardeşi savunuyosunuz orda 17 yaşında kızı alıkoydu fatih diyosunuz da niye anneye s 17 yaşındaki kızını kardeşi denicek adama vermeye çalıştın demiyosunuz bu program böyle devam ederse sizin yorumlarınızdan ötürü tutulmaz balçiçek hanim

  2. valla ben bu sunucuyu gorunce aninda baska tarafa geciyorum cok itici bir hali var hic bir programina bakmam seyretmem

  3. Ben bu programı izliyorum inş. İzleyen cumalar ve tutar.bence kimin kimle ayrıldığı evlendıgındeyse kimin ne kayıbı var ülkemizde ne oluyor bitiyor bilmemiz daha mühim.balçiçek hanıma bol şans ve başarılar dalıyorum. İnş.hak eden kazanır kalite kazanır?

Comments are closed.