Beni Affet 1208-1209-1210-1211-1212. Bölüm Özeti


Güncelleme: 11 Eylül 2017 : 00:40
6

Günlük diziler içerisinde en çok sevilen ve izlenen dizilerden birisi olan Beni Affet yeni sezonuyla Star Tv ekranlarında başladı. Dizinin 1208,1209,1210,1211 ve 1212. bölümlerinin özetini sizler için oluşturduk.

Ateş karakteri, hayatında yaşamış olduğu tüm zorluklar nedeniyle büyük bir çöküş yaşamaktadır. Yeni sezonda Ateş, diziye yeni dahil olan Toprak karakterinin yanında yaşamaya başlamıştır. Kardeşi gibi gördüğü Toprak karakteri, Ateş’e iyi gelecektir.


Beni Affet Toprak Kimdir? Gerçek Adı ve Sevgilisi


Ateş, kendi uğraşlarının yanı sıra Toprak’ın da en büyük derdinde yanında olacaktır. Toprak, oldukça iyi bir miras bırakılan ve zengin olan birisi olsa da yaşadığı hastalık onu derinden sarsacaktır. Ateş de kendi dertlerini unutup Toprak’ın iyileşmesi için var gücüyle çalışacak ve tüm umutları yeşertmeye çalışacaktır.

Diğer cepheden Yiğit ise Sait’in intikamını alabilmek için türlü oyunlar peşinde koşacaktır. Bu oyunları ortaya çıkarabilecek kişi ise Mahir’dir. Yiğit işlerin üstünü çok kolay şekilde kapatıp sıyrılmaya çalışsa da Mahir, Yiğit’in oyunlarını bozabilir.

Feride’nin ise asıl amacı Yaman’ı bulmaya çalışmaktır. Uzun süre boyunca Yaman’ı arasa da bir türlü onun nerede olduğunu bulamamıştır. Zor durumda kalan Feride, Yaman’a ulaşabilmek için Cüneyt’ten yardım istemiştir.

Cüneyt ise Feride’nin durumuna çok üzülür. Feride’ye yardımcı olmak istese de bazı şartları olacaktır. Feride ise Yaman’ı bulabilmek için her türlü şartı kabul etmek zorundadır. Yaman’ı aramaya başladıkları sırada onları şok edecek bir haberle sarsılırlar. Bu haber karakoldan gelecektir.

Kozanlar için artık hayat eskisi gibi değildir. Bu nedenle Kozanlar, yeni hayatlarına adapte olmaya çalışırken birçok olayla karşılaşacaklardır. Öte yandan Osman’ın Murat’ı bulma çabaları da devam edecektir.


Beni Affet Bahar (Gaye Turgut) Neden Yok? Neden Ayrıldı?


Siz yeni sezonun ilk bölümlerini beğendiniz mi? Sizce önümüzdeki bölümlerde bizi neler bekliyor?

6 YORUMLAR

  1. beni afet o kadar saçmaladıkı unutma benin niye yeniden gündeme düştügünü daha yeni anladım

  2. Artik sikti gunden gune butun tanidik yuzlet giti bilmem seyredermiyimm butun tanidiklar gitti..tadi tuzu yok sanirimm heyacanida yoksacma sapan bisi olduu..vazgecerimm ben bence koylu kizini murat beyenmiyodu onun yediden donup muthis bi degisimle muratlla tekrardan bi iliskiye baslamadi lazimdi murat ona asik olucakti okadar istemfmstiki koylu ondan intiksm almadi lazimdi yani bole seyler heyacanini yitirdii heyecan yokk…bukadar izlemicem

  3. Bozuldu artik iyice karisti hersey bilmem izlermiyim artik eski sanatcilar olmadimi tadi tuzu yok artik .. olmadi izlyeci orani duser artikk heyecan kalmadi seyretmem sanirimm

Comments are closed.