Beni Affet 1218-1222. Bölüm Özet ve Tüyoları(25-29 Eylül)


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 00:12
2

2011 yılından bu yana izleyicisi ile buluşmaya devam eden Beni Affet yeni karakterler ve yeni hikayelerle yeni sezona merhaba dedi. Beni Affet 1218-1219-1220-1221 ve 1222. bölüm özet, tüyo ve ipuçlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Beni Affet’in geçtiğimiz haftaki bölümlerinde neler olmuştu, kısaca hatırlayalım. Yaman uçurumdan yuvarlanmış ve Seher tarafından kurtarılmıştı. Seher Yaman’ın evine götürmüş ve himaye etmiştir. Bu arada Feride ve Cüneyt Yaman’ı aramaktadır.

Beni Affet 1218. 1219. 1220. bölümleri öncesinde Boris ise Yaman’ın yerini bulmuştur ve onun işini bitirmek istemektedir. Feride Yaman’a aramaktan vazgeçmemiştir. Yaman’ı bulmak için her şeyi göze alan Feride onun için bir televizyon programına çıkmak istemektedir.  Bu karar ile hayatını değiştireceğinden habersizdir.

Diğer taraftan Murat çevresinin ısrarları ile Defne ile görüşmeyi kabul eder. ancak Defne’nin bir planı vardır.  Defne yaptığı plan ile olayların seyrini değiştirir. kendisi yerine Güzel’i göndermiştir.  Metin’i hastaneye kaldıran Zeynep Ateş onu iyileştirmek için her şeyi yapmıştır.  Zeynep Bundan dolayı ateşe minnet duyar.

Beni Affet 1221. bölüm özeti öncesi; Zeynep ve Pınar babalarının  borçları yüzünden Kaçırılır.  bu durumdan haberi olan Ateş ise hemen Zeynep’in yanına gider.  Yaşananlar Zeynep Ateş arasında bir aşkın doğmasına vesile olur.

Cüneyt ve Feride Yaman ile ilgili önemli bir telefon almışlardır. iyileşme belirtileri gösteren Yaman Umut vermektedir.Diğer yandan Metin’in cephesinden acı haberi vardır. Zeynep ile Pınar Metin’in yanına gitmek ister derken acı haberi alırlar. Kardeşinin başına gelenlerin hesabını sormak isteyen Zeynep  Metin’in iş yerine gider.

Feride ve Asiye arasında sorunlar başlamıştır bile. Feride onu evde istemez. Evden kovulan Asiye Yaman ve Melis’i bulmak için plan yapmaktadır. Seher ise Yaman’ın kim olduğunu anlamıştır. Zeynep’in inşaata gittiğini öğrenen Ateş hemen onun yanına gider.

Galip ve Neriman cephesinde ise tesadüfler birbirini kovalamaktadır. Asiye Yaman’ı bulmak için TV programına çıkmıştır. Yaman’ı bulana ödül verecektir. Seher ise evinde Asiye’yi arayıp aramamakla arasında kalmıştır. Cüneyt ise Feride’nin yokluğunu Güneş ile doldurmaya çalışmaktadır.

Beni Affet 1218. 1222. Bölüm öncesinde geçtiğimiz hafta Murat ve Güzel aşkı filizlenmeye başlamıştır. Ateş ise bu ilişkiye bir isim koymak ister. Beni Affet’in 1218-1219-1220-1221-1222. bölüm özet ve tüyoları arasında Lerzan ile Metin arasındaki acı gerçek ortaya çıkacaktır. Lerzan yaptıklarından dolayı kendisini sorgularken bir an önce Toprak’ın iyileşmesini beklemektedir. Ve Neriman ve Galip cephesinde beyaz bayrak çıkmış ve ikili konuşarak anlaşmayı tercih etmişlerdir.


Beni Affet dizisine ait tüm özet, haber, tüyolara buradan ulaşabilirsiniz.


Beni Affet 1222. bölüm özeti öncesi son durum bu şekildedir. En çok izlenen günlük dizi Beni Affet’in 1218-1219-1220-1221-1222. bölüm özet ve tüyoları en kısa zamanda haberimize eklenecektir. Beni Affet’in yeni sezon bölümlerinden memnun musunuz? Eski tadı alıyor musunuz? Yeni karakterler eskileri aratıyor mu?

Comments are closed.