Beni Affet 2017-2018 Oyuncu Kadrosu? Yeni Gelen Oyuncular


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 17:47
22

Star Tv’nin ilgiyle takip edilen günlük dizisi Beni Affet yeni gelen oyuncularıyla 2017 2018 sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

16 Haziran cuma akşamı sezon finali yapan Beni Affet 3 aylık bir aradan sonra yepyeni heyecanlarla yeni bölümleri ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.  İlgiyle izlenen sezon finali aslında yeni sezonda neler olacağının ipuçlarını izleyiciye verdi.

Yeni sezonda diziden kimlerin ayrılacağı netleşmeye başladı. Dizinin akışı tamamıyla değişecek. Beni Affet’in bambaşka bir senaryoyla ekrana geleceği bu nedenle dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerin dahil olacağı biliniyor. Bununla birlikte çok sayıda oyuncununda kadro dışı kalacağı tahmin ediliyor. Bu oyuncular için kesin bir ayrılış diyemeyiz. Günlük bir dizi olduğu için ilerleyen bölümlerde diziden ayrıldığını düşündüğümüz isimler senaryo gereği dönebilir.

Beni Affet dizisine 2016-2017 sezonu ile veda eden isim dizinin başrol oyuncularından biri olan ve 6 sezondur başarılı oyunculuğu ile milyonların sevdiği isim haline gelen Bahar karakterini canlandıran Gaye Turgut. Fakat bizim düşüncemiz Bahar’ın ilerleyen bölümlerde senaryo gereği diziye döneceği yönünde. Beni Affet senaristi dizinin heyecanını diri tutmak adına bu tür hareketlerde bulunabiliyor.

Kemal’in sezon ortasında diziden ayrılması dizinin takipçilerini oldukça üzmüştü. Sosyal medya üzerinden tepkilerini gösteren izleyiciler Bahar’ın da diziden ayrılması üzerine büyük üzüntü yaşadı.

Dizinin yeni oyunculara ihtiyacı olduğu aşikar. Şimdilik sır gibi saklansa da Beni Affet yeni sezona yepyeni oyuncular ve yepyeni bir senaryoyla dönecek. Dizimizin tatili yavaş yavaş bitiyor. Eylül ayında dizimiz 7. Sezonuyla başlayacak. Star’da devam ediyoruz, saatimiz yine aynı, 15:30 civarında.

Hangi gün başlayacağız henüz daha belli değil ama tahminimiz 11 Eylül olabilir. Senaristlerin döndüklerini, çalışmaya başladıklarını biliyorum. Zaten kendileri de sosyal medyadan dizi ile ilgili ip uçları veriyorlar.

Bahar karakterine can veren Gaye Turgut dizimizden ayrıldı. Kendisi de bunu açıkladı zaten. Sezon başladığında “nasıl” çıktığını göreceksiniz. Kendisine çok teşekkür ederiz, dizimize çok şey kattı Kemal’le birlikte. Hayatında ve yeni işlerinde sonsuz başarılar.

Onun dışında dizimize yeni bir çok oyuncu katılacak. Ayrılanlar da olacak. Bunları zamanı geldiğinde sizlere aktaracağım. Çekimlerin ne zaman başlayacağına dair bir tarih yok. Ama 11 Eylül gibi dizi başlayacaksa en az 3 hafta öncesinden başlaması lazım diye tahmin ediyoruz.

Yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağım ama gerçekten bomba hikayelerle geri dönüyor Beni Affet. 7. Sezonu inşallah hayırlı olur, bizlere heyecan dolu, duygu dolu, aşk dolu bölümler izletirler..

Beni Affet dizisi Metehan Şahiner Kimdir? Metehan Şahiner Beni Affet Yeni Sezon Kadrosunda

Star Tv’nin uzun soluklu ve en çok izlenen dizisi Beni Affet’in kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Metehan Şahiner, daha önce Esaretim Sensin, Deniz Yıldızı ve Unutma Beni dizilerinde rol almıştır. Beni Affet dizisinde nasıl bir karakterle izleyici karşısına çıkacak henüz netleşmedi. 16 Ağustosta çekimleri başlayacak olan dizi Eylül ayında ekrana gelecek. 1992 doğumlu olan Metehan Şahiner, 182 cm boyunda ve 75 kg ağırlığındadır. Koç burcunda olan oyuncu mavi gözlere sahiptir. Atatürk Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur.

Beni Affet Zeynep Kimdir? (Sıla Saraç Kimdir?)

1994 doğumlu olan oyuncu Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyatetik bölümü mezunudur. Sağlık Bakanlığı tarafından çekilen kamu spotlarında yer alan oyuncu Ankara Alışveriş festivalinde de boy göstermiştir.

Beni Affet Güzel Kimdir? (Cansın Yılmaz Kimdir?)

Karadeniz’in eşsiz illerinden birisi olan Rize, Cansın Yılmaz’ın memleketidir. Oyuncu, Gazi Üniversitesi Sanat Bölümünden mezun olmuştur. Ankara’da çeşitli tiyatro oyunlarında karşımıza çıkan oyununun ilk televizyon dizisi Beni Affet’tir.

Beni Affet Asiye Kimdir? (Nermin Uğur Kimdir?)

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Büyük Buluşma Aile Reisi ve Deniz Yıldızı dizilerinde yer alan oyuncu Fosforlu Cevriye isimli tiyatro oyunundaki performansı ile de çok beğenilmiştir.

Şebnem Tumba Yıldırım

Tuğçe Soncu Kimdir?

Ezgi Bozkurt Kimdir?


Beni Affet 1213. 1217. Bölüm 18-22 Eylül Pazartesi-Cuma Özet ve İpuçları

 


Beni Affet 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları-Ne Zaman Başlayacak?


 

22 YORUMLAR

  1. Heycan heycan yeni dönem güzel geciyor ama yeni yeni oyunculara alişmak zaman alacak

  2. arkadaşlar O yazıyı ben yazmadım tuğba yardımcı benim yerime o yazdı ve ararkadaşlar benim liseden başımın belası olan kız ne yazıkki
    sizi uyarıyorum sizin adınıza yazılan yazılara mağdur kalmayın ve şikayet edin.böylelerine az bile daha beteri olur inşallah. ????

  3. Butun komsular severek izliyoruz bahar gitmesin bi anlami kalmZaz. Ilk bolumunden beri devamli kacirmadan izliyorum . Bitmesin

  4. Bahar giderse dizi reyting düşer zaten kemal gitti dizi sacma sapan bi hal alir eylül yok.. ben diziyi yıllardır izliyorum çok seviyorum BENİ AFFET’İ bahar gitmesin..

  5. Diziyi ailelikle çok seviyoruz.inanılmaz muhteşem bir film.Dizide emeği geçen her kese candan tesekkür ederim.Lutfe. dizi yeni sezonda devam etsin.

  6. Bence beni Afet devam etmeli bitmesin 2017 de yeni sezonda yeni insanlar katılıcak ama
    Olsun lütfen devam etsin devam etmese ölürüm şimdiden bile isimlerini unutuyorum eyler devam etmese hepten unuturum isimlerini Vala bakın doğru söylüyorum devam etmeli beni affet dizisi o diziyi seviyorum

Comments are closed.