Beni Affet 29-30-31 Mayıs Özetleri ve Tüyoları Beni Affet 1193-1194-1195 Bölümlerde Neler Yaşanacak


Güncelleme: 2 Haziran 2017 : 00:37
2

Hafta içi her gün ekranlarda yerini alan Beni affet te bu hafta yine heyecan dorukta. Haftanın tüm tüyoları ve ipuçlarını haberimizde bulabilirsiniz. Sezon finaline yavaş yavaş yaklaşırken Beni Affet te heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor. Beni Affet 29-30-31 Mayıs Özetleri ve Tüyoları Beni Affet 1193-1194-1195 Bölümlerde Neler Yaşanacak hepsi haberimizde sizler için.

Bu hafta Feride neyin ne olduğunu bilmeden Banu’nun yüzünden hapse düşmesi her şeyi alt üst etmiştir. Feride neler olduğunu anlamaya alışırken Cüneyt çıkıp gelir. Feride nin hapiste olmasına gönlü razı olmayan Cüneyt, Feride’yi içerden çıkarmak için elinden geleni yapmaya gayret gösterir. Feride ise her konuyu kendine vazife bilen Cüneyt için sert tepkiler verecektir. Cüneyt’e tepkisini sert bir dille dile getiren Feride çok bunalmıştır. Cüneyt ise her şeye rağmen sırf tekrar Feride’nin kahramanı olmak için bile Banu ile her türlü iş birliği içine girmeye hazırdır.

Yaman diğer taraftan Feride’yi kurtarmak için Banu’ya para bile teklif edecektir. Eğer Banu parayı kabul ederse Yaman iki işi birden halletmiş olacaktır. Hem Banu’nun gerçek yüzünü babasına gösterecek hemde Feride’yi içeriden çıkarmış olacaktır. Diğer tarafta ise Melis in yaptıkları yavaş yavaş gün yüzüne çıkınca Yaman artık onu takibe almaya başlayacaktır.

Osman Kozan ise boş durmaz. Sıla ile işbirliğine girerek Filizin yaptıklarını ortaya koymaya çalışacaktır. Yaptığı plan ile Filiz’in kendisine oynadığı oyunu ortaya çıkaracaktır. Zühre ise her şey ortaya çıkınca kocasına ne kadar haksızlık yaptığını anlamıştır. Sonuç olarak çift barış imzalar ve yüzleşmek için Filiz e giderler ve karşılaştıkları manzara karşısında gözlerine inanamayacaktır

Sevgi ise başına gelen olaylardan sonra Ateş’in kendisini korumasına anlam veremez. Ateş gerçekleri ortaya çıkarmak için elinden geleni yapmaktadır. Sevgi ise yapılanlara anlam veremez. Sevgi ise yavaş yavaş şüphelenmeye başlamıştır. Canını tehlikeye atarak Ateş neden bu olaya dahil olmuştur.Ateş gerçekten kimdir ve neden bunları yapmaktadır?

Alper’in hapse girmesiyle rahat nefes alabiliyorum diye düşünürken bir anda yine olanlar olmuştur.Alper Ceylan’ı arar ve her şeyi Alper’e anlatmakla Ceylanı tahdit eder korkutur. Ceylan korkudan ne yapacağını bilemez haldeyken Neriman’ı kullanmaya karar verir. Diğer tarafta ise Mahir ve Kader ise evlilik yolunda sağlam adımlar atmaya başlar.

 

Comments are closed.