Beni Affet Boris Kim? Gerçek Adı Ne? Dizideki Rolüne Olacak?


Güncelleme: 12 Mayıs 2017 : 18:43
6

Star Tv’nin uzun soluklu dizisi sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Dizi final yaptı yapacak derken yeni karakterler diziye dahil olmaya başladı. Boris karakteri bu isimlerden birisi. Peki Boris kim? Gerçek adı ne? Dizideki rolü ne olacak? Diziyi nasıl etkileyecek? Hepsi ve daha fazlası haberimizde?

Star Tv ekranlarında yayınyalanan ve oldukça sevilen dizi Beni Affet’te dahil olan yeni karakterden ismi kadar ilgi çekici. Dizinin ana karakterleri ile ilişkileri bir hayli tuhaf. Böyle bir karakterin dizinin final yaptı yapacak dedikoduları ayyuka çıkmışken diziye dahil edilmesi, dizinin daha devam edeceğinin belirtisi olarak yorumlandı.

Boris dizide Banu’nun suç ortağı olarak karşımıza çıkmakta. Boris “Banu” gibi değildir amacı paradır ve bu uğurda her şeyi yapacak güçtedir. Banu’nun kendisine yalan söylediğini aslında hiçbir şeyin yolunda olmadığını öğrenmesiyle her şey allak bullak olur. Boris kimdir, amacı nedir, neden Banu’yla birlikte buraya gelmişlerdir hepsi ve daha fazlası haftalık tüyolarımızla sizlerle olacak?

Beni Affet dizisi ile ilgili Özet, tüyo ve fragmanları buradan takip edebilirsiniz. Boris karakteri hakkında bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Tıkla>>> Beni Affet Feride’nin Bebeği Kimden? Bebeğin Babası Yaman mı Cüneyt mi?

Tıkla>>> Beni Affet 1183.Bölüm- 1184.Bölüm Özetleri.Beni Affet 15-16 Mayıs neler olacak

 

6 YORUMLAR

  1. aynen ceren önüne geleni diziye alıyorlar hepsi diziyi uzatmak için ama bunu anlayın dizi artık izlenecek tarıfı kalmıyor iyice çirkinleşmedin final yapın artık

Comments are closed.