Beni Bırakma Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 23:53
4

Gündüz kuşağı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. 8 Ocak pazartesi ekran macerasına başlamak için gün sayan Beni Bırakma, sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosunun yanında nerede çekildiği, dizi setinin hangi şehirde olduğu konularıyla da merak uyandırdı. İşte Beni Bırakma nerede çekiliyor, dizi seti nerede sorularının yanıtı.


Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu, Oyuncuları Kim Kimdir?


Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği dizi Atv için özel olarak hazırlandı. Günlük olarak yayınlanacak Beni Bırakma yeni yıl itibariyle hafta içi hergün izleyici karşısına çıkacak. Bol entrika, dram ve hüznün işlendiği dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Beni Bırakma dizisinin etkileyici konusu şöyle: Annesi tarafından gerçek babasının kim olduğu saklanan Tarık dizinin ana kahramanı. Annenin sırrını öğrenen art niyetli arkadaşları bu durumu koz olarak kullanır ve anneye hayatı zindan eder.

 

Daha önce Deniz Yıldızı ve Unutma Beni gibi uzun soluklu dizilere imza atan Focus Film, Beni Bırakma dizisiyle de aynı başarıyı yakalamayı planlıyor. Uzun süren hazırlıkların ve titiz çalışmaların ardından 8 Ocak pazartesi yayın hayatına başlayacak dizinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor.

 

Çekimleri İstanbul’da başlayan dizi günlük olarak yayınlandığı için çekimler aralıksız devam ediyor.İstanbul da Emirgan sahilinde gördüğümüz başrol oyuncuları zaman zaman tarihi yarımadada da görebileceğiz. Yine de Dizinin set adresini tam olarak öğrendiğimizde haberimizde paylaşacağız.

Beni bırakma aile olmanın, sadakatin, aşk ve ihanetin yeniden imtihan edildiği entirkalarla dolu bir dizi olarak karşımıza çıkıyor.Sizler de Beni Bırakma dizi setinin nerede çekildiğini tam adresini biliyorsanız bizlerle paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=kZ2EGXX9pvY

Comments are closed.